BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

dobar je to sistem, ovako neki klošar i klošarka skontaju varat ljude i on joj napravi profil na stranicama i kupi broj neki burner broj mtel il halo, on tipka preko poruka a kad narod hoće da čuje on nju stavi na telefon il da ona pošalje glasovnu poruku i ko biva to je sigurno, carice fino se naguziš i zaradiš dvije stoje dakle pošteno, a ne vako kmečat po forumu jer ste provaljeni totalno i jedino koga možete sjebat su levati krajnji, fakat ja bi se pokrio po ušima a ne ofiro se baš ovoliko

De ba samo klenovi jos vjeruju u bonove hahahahahahah ja stvarno ne mogu eto. Ako prodajes ljubav evo ti na ruke kes i radimo. Ne znam eto ove nase ovde su se puno osilile i glume neke top modele… ja redovno u Ljubljani idem posto radim vikendom idem kuci. Za 70 do 100 evropljana dobijete stvarno dobre djevojke neke zele zavrsnice kondom samo neeke daju i po tvojoj zeli uz doplatu 20€ i aj z. Meni pored Ljubljane stvarno ove glumice ne trebaju djevojke ugoste full tus ako zelis i posle akcija nekad i ne gledaju na vrijeme ako si prijatan i oke lik a ne debil. To je moje iskustvo ako hocete kucajte ona nudi spremstvo i imate 2 stranice pa razgledajte

Nije ljudi problem kupit x bon ako na taj način hoće novac al taj isti x bon možeš dobit u stanu ili na kafi gdje se dogovorimo. Kmajkic koja je to glupaca kad kaže nisu svi muškarci normalni i uredni i da hoće samo sa provjerenim da radi a provijeren je onaj ko slika x bon taj x bon dodje ko biografija od covijeka i odmah je normalan pa šta je to ako nije prevara

Jest da su svi muskarci normalni tako i lijepe naravi i lijepih zelja cisti uredni svi bez droge alkoholizma pa ti da znas sta je i ko sve dolazio ne bi pisao to sto pises
A znači ko pošalje xbon on je uredan, nije pijan i nije drogirani 🤔🤔🤔
De mi ovo kaži, uplati ti xbon i daš mu adresu (0.1% šansa je za ovo, nakon uplate obično ide blok) i pojavi ti se na vratima pjan ili drogiran, šta onda 🤔

Ja sam čak par puta nudio duplo više novca za plaćanje licno, ni jedna nikad nije prihvatila.

Ti drugaricu mozss nagovoriti da nesto kazes ma mozes i sestru al ne mozes reci da ti snimi onu stvar ok svako ima svoje mišljenje ja imam posla svakako i zadovoljnih musterija i kod njih nema kurvo kuje itd kao sto ovi sto kazu da je to prevara kurva koja bi se jebala i tako ponasaju odraz muskosti
Da se nadovezem xbon prevara i tocka , a ti da imas zadovoljnih musterija ne bi ovdje se oglasavao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh