Kurvica22
Active member
Gdje si ti jadan bio nisam ja ni crna a ni zensko ha ha nasjedasSamo stavi moju nemas sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje si ti jadan bio nisam ja ni crna a ni zensko ha ha nasjedasSamo stavi moju nemas sigurno
Nesikeraj se ako ne nađem doći ću pa te slikati kravo jednaSamo stavi moju nemas sigurno
Nije tuzla velika sve se znaGdje si ti jadan bio nisam ja ni crna a ni zensko ha ha nasjedas
Super dodji jedva cekamNesikeraj se ako ne nađem doći ću pa te slikati kravo jedna
Šta je sad ne vrijeđaš višeNije tuzla velika sve se zna
Pocni trazit mozda nadjes na nekoj adresiNije tuzla velika sve se zna
KomšiniceŠta je sad ne vrijeđaš više
Hoćeš da ti kažem i gdje živišPocni trazit mozda nadjes na nekoj adresi
Gdje mi to zivimo komsije ispadas glupKomšinice
To je gdje primas kurceveSad si rekao neku adresu nikad cula
Nabadas nagadjas samo izvoliImaš priliku da se izvines to što mi mamu vrijeđas,inače ću ti sjebati karijeru skroz
neznm da li je ona pametna ali vidim da si ti glup..Ja sam glup a ti pametna, super ti je nik kurvica22
Ja sam glup što otkrivam lazne oglase,ti si dupelizac misliš dobiti picke zato što stitis prostitutke.jadničeneznm da li je ona pametna ali vidim da si ti glup..
Majmuneeneznm da li je ona pametna ali vidim da si ti glup..
Nije on majmun, on je mala ćuna, zato ovdje frustracije ispucavaMajmunee
sad nisi glup,sada si jos gluplji.. buahahahahhahaJa sam glup što otkrivam lazne oglase,ti si dupelizac misliš dobiti picke zato što stitis prostitutke.jadniče
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|