Eto Tuzla je bas daleko...Znam za što služi ovaj forum,al zašto baš tebe iz sarajeva zanima recenzija za tuzlu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto Tuzla je bas daleko...Znam za što služi ovaj forum,al zašto baš tebe iz sarajeva zanima recenzija za tuzlu.
Daješ ti ne samo 22 nego i 23,24,25 pa onda izradiš ljude kad dođu na adresu,tako pobijaš konkurenciju.A ko daje oglase od 22 ha ha smjesan si stvarno ne daju ti te picke od 22
A ko daje oglase od 22 ha ha smjesan si stvarno ne daju ti te picke od 22
Ja sam glup a ti pametna, super ti je nik kurvica22Glupane jedan glupi to mi je nick
Ajd odjebi klosaru jedanJa sam glup a ti pametna, super ti je nik kurvica22
Pametna a ima i kulturu,svaka častAjd odjebi klosaru jedan
Sib volis da te sibaju ha ha ima posla i za tebe al prvo moras popusit kurac da bi jebao dzabaPametna a ima i kulturu,svaka čast
Još si i duhovita,vjerovatno imaš puno posla pa si zato stalno po forumuSib volis da te sibaju ha ha ima posla i za tebe al prvo moras popusit kurac da bi jebao dzaba
Koliko si glupa da si se sama odala tko siJoš si i duhovita,vjerovatno imaš puno posla pa si zato stalno po forumu
Evo pusim sisu i uzivam da debile jebem poput tebeJoš si i duhovita,vjerovatno imaš puno posla pa si zato stalno po forumu
Sta imam kriti idiote jedan cuj odala se ko sam napusi se kurca jedino ti to preostajeKoliko si glupa da si se sama odala tko si
Samo puši to ti je profesija,ja tebe nebi jebo da mi platis, vjerovatno se na tebi izmjenjao cjeli tz kanton i sira okolinaEvo pusim sisu i uzivam da debile jebem poput tebe
Da na mami tvojoj sigurno se izmjenjao pa se ti rodio debil i hajd voz budalo jednaSamo puši to ti je profesija,ja tebe nebi jebo da mi platis, vjerovatno se na tebi izmjenjao cjeli tz kanton i sira okolina
Kad već vrijeđas sad ću ja objaviti i tvoju sliku adresu i biografiuDa na mami tvojoj sigurno se izmjenjao pa se ti rodio debil i hajd voz budalo jedna
Kad već vrijeđas sad ću ja objaviti i tvoju sliku adresu iHa ha joj hajdKad već vrijeđas sad ću ja objaviti i tvoju sliku adresu i biografiu
Crna duga kosa imaš neke stara tetovaža viška jedno 20,30 kilaAdresa preko puta bingo siti centra ulaz c11 4 sprat
Ha ha gdje je to jake infoAdresa preko puta bingo siti centra ulaz c11 4 sprat
Sliku dok nađem postavit ću nemam sad vremenaCrna duga kosa imaš neke stara tetovaža viška jedno 20,30 kila
Samo stavi moju nemas sigurnoSliku dok nađem postavit ću nemam sad vremena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|