Kurvica22
Active member
Sta je problemZanimljivo da je ovde kurvica22 a na oglasima nina 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je problemZanimljivo da je ovde kurvica22 a na oglasima nina 35
Nije bitnoMozel preporuka za neku stariju?
Dobro duhovit siNije bitno
Na kojim oglasima?Zanimljivo da je ovde kurvica22 a na oglasima nina 35
Problem je što isto daješ oglase ,Sta je problem
Super oglasimaNa kojim oglasima?
Jesi bio, daj recenziju...Problem je što isto daješ oglase ,
djevojka od 22 godine
Zašto bi tebi davao recenziju,ko si tiJesi bio, daj recenziju...
Evo mala recenzija za Sarajevo...
Aida - najjeftinija, debela, ogromne sise i dupe, odlicno pusenje, guta spermu,ljubazna, moze i bez kondoma(ko ima muda za to)
Aldyana- podsjeca na transicu i ima muski glas ali je riba ipak dobro dupe, sise male pusenje prosjek, sex lijena sve moras sam, takodje moze bez zastite, cijena 50-100.. sve se moze dogovoriti sa njom
Grofica pamy-- istetovirana, silikonske usne i sise, njegovana i mirisljava.. 100eura ali moze sespustiti, obavezan kondomi lubrikant koji ona nosi, pusi super i dobro se sexa br.od grofice
Glupane jedan glupi to mi je nickProblem je što isto daješ oglase ,
djevojka od 22 godine
A ko daje oglase od 22 ha ha smjesan si stvarno ne daju ti te picke od 22Glupane jedan glupi to mi je nick
Moze li kontakt od GroficeEvo mala recenzija za Sarajevo...
Aida - najjeftinija, debela, ogromne sise i dupe, odlicno pusenje, guta spermu,ljubazna, moze i bez kondoma(ko ima muda za to)
Aldyana- podsjeca na transicu i ima muski glas ali je riba ipak dobro dupe, sise male pusenje prosjek, sex lijena sve moras sam, takodje moze bez zastite, cijena 50-100.. sve se moze dogovoriti sa njom
Grofica pamy-- istetovirana, silikonske usne i sise, njegovana i mirisljava.. 100eura ali moze sespustiti, obavezan kondomi lubrikant koji ona nosi, pusi super i dobro se sexa
Budaletina teškaMoze neko par riječi o Lidiji iz Mostara, jel pouzdana, jel odrađiva to u autu ili? Zna li znanje?
Ne meni, nego nama. Zato sto ovaj forum sluti za te stvari, ako nisi znao.Zašto bi tebi davao recenziju,ko si ti
Znam za što služi ovaj forum,al zašto baš tebe iz sarajeva zanima recenzija za tuzlu.Ne meni, nego nama. Zato sto ovaj forum sluti za te stvari, ako nisi znao.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|