nekadfin488
Active member
to tatu dozivasss.... i ti i retardirani i frustrirani mostar83 )))))))))))))))Majmunee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to tatu dozivasss.... i ti i retardirani i frustrirani mostar83 )))))))))))))))Majmunee
Hahaha, ja sam propustio još više... Ova noć baš obećava akciju! Podrška za @Kurvica22 , pa makar i da nije upravu...Veselo vece izgleda? Sta sam propustio?
Pratim.Treba mi provjerena djevojka za druzenje, mladji sam i trazim neku do 35 godina max. Nemam puno iskustva tako da trazim neku donekle pristojnu a ne samo da gleda kad cu zavrsit. Trazio sam po cityoflove i ostalim slicnim sajtovima ali nemam toliko vremena da ispitujem sta je fejk a sta ne, vecinom su fejk profili koji traze kao avans xbon i nikad se vise ne jave. Nemam puno za potrosit, do nekih 100 - 150KM za ovo sto trazim je dovoljno. Vidim da vas ima ovdje iskusnih pa molim vas da pomognete bratu, pisite u inbox.
Pa jesi žensko ili si muško.. kaži nam da znamo..Sta je problem
Imas li jos nesto, npr. da dobro pjeva...MOZE MI NEKO POSLATI BROJ ZA TUZLU I ZENICU DAJE STARIJA DAMA DO 100 KM BROJ SALJITE SAMO PROVJERNE DAME
Kako doci do nje?Moze li kontakt druze?Slazem se i trudi se i ostane bruku i ima savrseno pusenje...higijena isto.
I mene zanima, ako neko ima neka proslijedi. Možemo i razmjeniti kontakte..Kontakt od aldyane?
Postao je upravo to sto sam prezentujes, svojim psovanjem.Bog te jebo sta je ovaj forum postao
Imas broj da posaljes u ppIskustva sa Ninom iz Tuzle, oko 40 god? Preko puta BCC. Ako neko zna, ali iskreno.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|