Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba i meni brojMoze li br?
Otoka vam je malo rizicna ,nekidan je covjek preko oglasa otisao i usao u stan,htjeli su ga opljackati (skup nekih narlomana) jedva se izvukao... da znate ,ne znam sad kooja ulica tacno ..Može neko dati kontakt od djevojaka iz Sarajeva.
Otoka/Bosmal/Socijalno i djevojka iz Kasindolske. Nagrada ide, ako bude pravi broj
Aman nema nista boljeHahahaha, Zna li još neko nešto dobro osim crnke?
Ljjudi jjeste realnii da idete kod te pored ceste ... auuuuKako bi se moglo doći do njenog br ja često parkiram u Rajlovcu ali realno ne mogu bas da stajem kod nje jer kad stanem svi znaju što sam tu pa da se priča taj i taj iz te firme staje kod njih. Nije bas ok previše mi je to javno
Od 16godMa ko je uzak picka joj kao subara likusa raspad visi joj koza na sve strane bila predebela pa smrsala ako pricamo o ovoj od 35god jedino ako vam njje gurala cerku od 20 i koju god
Bicu ja uskoroJem može netko ako ima broj kakve cure u mostaru da pošalje
Osim lidije i alme
A gdje si trenutno ?Bicu ja uskoro
SarajevoA gdje si trenutno ?
Koliko je imala godina ona mala sto je radila kod tebe ?Od 16god
066278871Pozdrav svima, ako neko ima broj od neke djevojke iz Sarajeva. Da je dobra za dogovor, izgled nije bitan, samo da je uredna koliko toliko
22 kao i ja ,alii ne radi viiseKoliko je imala godina ona mala sto je radila kod tebe ?
Daj preporuci je za mene Maky..22 kao i ja ,alii ne radi viise
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|