Hahaahaha a joj mozda i dodjem ali ne jos , nisam se ni za mostar odlucila , malo je tesko jer ne poznajem grad , sarajevo odlicno znam..mozda dodjem nikad se ne znaJa neću, neće crnka da dođe za bl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaahaha a joj mozda i dodjem ali ne jos , nisam se ni za mostar odlucila , malo je tesko jer ne poznajem grad , sarajevo odlicno znam..mozda dodjem nikad se ne znaJa neću, neće crnka da dođe za bl
Nemam ,logicnoNaravno, to je pošteno..
Ali nisi mi odgovorila, imaš li sada uz sebe neku drugaricu..
Ma mostar ti je jednostavan gradHahaahaha a joj mozda i dodjem ali ne jos , nisam se ni za mostar odlucila , malo je tesko jer ne poznajem grad , sarajevo odlicno znam..mozda dodjem nikad se ne zna
Stan bi svakako uzela , ne motel .. objavicu sutra ujutru da li dolazim bicu cetvrtak (tj.sutra) i petak za pocetak da vidim kako ce iciMa mostar ti je jednostavan grad
Prvo se dogovoris i kazes svoje uvjete pa kome pase pase da ne dolaziš na slijepo
Ima par motela koje svi taksisti znaju i to ti je najjednostavnije
Imas ove stan na dan na par mjesta i na fejsu se reklamirajuStan bi svakako uzela , ne motel .. objavicu sutra ujutru da li dolazim bicu cetvrtak (tj.sutra) i petak za pocetak da vidim kako ce ici
Ne loži se, ovo je vjerovatno neki lik koji loži likove...Samo puši to ti je profesija,ja tebe nebi jebo da mi platis, vjerovatno se na tebi izmjenjao cjeli tz kanton i sira okolina
Još reci da petkom na džumu ideš a visiš na ovom haram forumuPostao je upravo to sto sam prezentujes, svojim psovanjem.
Kad ces gostovati na Jahorini ?Stan bi svakako uzela , ne motel .. objavicu sutra ujutru da li dolazim bicu cetvrtak (tj.sutra) i petak za pocetak da vidim kako ce ici
Inflacija družeMonnyca •Ɓ•Ś• Sarajevo, Independent | City of Love
Hello. My ad is only valid for SERIOUS GENTLEMEN who know what they are looking for and want. With the fact that they don't regret paying for personal satisfaction, and that they don't haggle for the same as if they ...www.cityoflove.com
Jebem je u šupak. Godinama se jebavala za 100 KM na Alipasinu i oglasavala u superoglasima a sad promijenila nacin oglasavanja i trazi 260 KM.
Inace mala prirodna plavka ...moglo bi se svasta napisati o njoj i njenoj dilerskoj karijeri....
Imas na fb grupu Studentski oglasi Mostar, ima mnogo stanova, reci studenticaStan bi svakako uzela , ne motel .. objavicu sutra ujutru da li dolazim bicu cetvrtak (tj.sutra) i petak za pocetak da vidim kako ce ici
Rašire noge efektivno 15min i uzmu 150-200KM, pa neka je 30min, to znači teoretski satnica min 150x8h=1200KM dnevnica...Jebote cura se bavi unosnim poslom, ima para a vi joj nudite motele i studentske sobe. najbolje da se potuca po tim stracarama, ili onaj gore pametnjakovic nudi da joj skupljamo humanitarnu pomoc za nju, a ona zaradi za dan koliko mi zaradimo za mjesec
Kad je to uskoroHahaha ja cu uskoro pa svrati
Mozda bi bio duhovit da nisi debil..Još reci da petkom na džumu ideš a visiš na ovom haram forumu
Rašire noge efektivno 15min i uzmu 150-200KM, pa neka je 30min, to znači teoretski satnica min 150x8h=1200KM dnevnica...
Gospodo primanjima Bajdena su cca
800.000/360=2222KM dnevnica
Sve jasno, ne zavidim, ne osuđujem, komentar se odnosi na šuplju pojedinih kako im treba jos i Antalije uplatiti 7 dana, a realno pojedine nas mogu kupiti...helemNajviše ima veze u kojim krugovima se druži i koliko je popularna jer džaba ti što ti hoćeš i 20 likova dnevno kad to nije lako promovisati, a da ne pričamo o tome kakvi likovi će ti doći na vrata.
Čitava ta mreža se gradi godinama, isto zavisi koliko je konkurencije, koliko se reklamira itd.
Postoji veliki raspon, moja procjena je da je zarada između 2000 do 10000 km mjesečno. Nije to lagan posao da samo tako možeš da se štancaš sa likovima, to sve ima svoj teret, prvenstveno mentalni.
imaš neke podatke koje izađu u javnost:
KOLIKO SU ZARAĐIVALE ELITNE PROSTITUTKE Bankari, sportaši i menadžeri znali su iskeširati i po 61.000 kuna
Na popisu organizatora elitne prostitucije u Srbiji Mihajla M. (33), među dvadesetak djevojaka ima starleta i studentica, a klijenti su bili poznati direktor banke, sportaši, estradni menadžeri i ...www.jutarnji.hr
Prostitutka: Mjesečno zaradim 4.000 KM | BN
Banjaluka je mali grad, ovdje se sve sazna. Najvažnije od svega je da ne postoje materijalni dokazi, a ogovaranja i priča uvijek ima. Jako je teško izaći iz ovog posla, počinje razgovor za Mondo.ba Dijana, elitna prostitutka koja radi u Gradu na Vrbasu.www.rtvbn.com
I na osnovu toga vidimo da su rijetke one koje rokaju 10-15k mjesečno, većinom to budu starlete jer imaju maksimalno eksponiranje.
sve po zaslugama, evo nek se meni jave koje hoće da putuju ja to svakako više volim nego tipične susreteSve jasno, ne zavidim, ne osuđujem, komentar se odnosi na šuplju pojedinih kako im treba jos i Antalije uplatiti 7 dana, a realno pojedine nas mogu kupiti...helem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|