Osobni tovar
New member
Trebinje javibu ppPosalji u p.p za Trebinje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebinje javibu ppPosalji u p.p za Trebinje.
Tacno je sve ali za 4 veca grada gde ima oglasa, i meni su dosadni ovi sto traze za Sarajevo a imaju najveci izbor cura. Problem su manji gradovi gde nema oglasa i mozes samo privatno dobiti broj a to je malo teze.Brojeva imate na oglasima pa sami se svi moraju potruditi i zvati iste, i eliminisati lažne. Ono što nije na oglasima, iz nekih razloga se može dijeliti privatno ali iz nekih i ne. Ne možete svi očekivati razmjenu, pomirite se s tim. Za ostale nove članove koji žele, neka uđu u Viber grupe, jedna je blokirana a za drugu nisam siguran jer sam davno izašao. LINK=35/232
Zato imate meneSve navedeno. I nije milfara, ima 32-33 godine. Smjestaj katastrofa, higijena 0 bodova.
Kako stignes sveZato imate mene
Koje sve , ne radim cesto sve te idi na ovaj odmor te na onaj , prodje mi ljeto u odmoru...Kako stignes sve
A i da izvines nije se rodio taj koji je presolio paradajiz i na***o p***u hahahhhhhhahahahhahHahaha
Koje sve , ne radim cesto sve te idi na ovaj odmor te na onaj , prodje mi ljeto u odmoru...
Zdravo, ako moze broj u PPSalu na stranu, imam semu ako netko zeli, cura je dobrostojeca, 23 godine, ima svoj stan u Sarajevu a ide i do BL najcesce vikendima, samo joj treba finih musterija pa me zamolila da se raspitam. Ako koga interesuje nek pise u pp. Valjda necete smarat curu pa nesto i umocite.
Smisao ovog foruma je da dizemo cjene prostitutkama.Samo trange frange a šta ćemo mi novi koji nemamo kontakt za razmjenu niti smo iz SA ili BL
Ne znam koji je onda smisao ovog foruma.
Kontakt?Jel bio neko kod Snjeze iz Banja Luke ona plavka malo bucmastija sa djetetom?
Može broj?Ako nekome treba broj i lokacija od JoleH neka se javi u privatne poruke.. Radi ona jos uvijek ovo samo ispipava teren...
to se tati obracassEeeee majmuncino
Moze broj?Pitanje, dal ste se kad zaljubili u kurvicu?
Evo, nazovi 122Moze broj?
Moze broj?Evo, nazovi 122
Moze broj?
Skupa je tarifa za taj broj! Sad kad krenu poruke, "kakva su iskustva". Tu je sva baza podataka, samo fino zamolite za koji grad tražite informacije.
- 057 32 61 00
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|