Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nudi za Brcko niko nista ni za lijekaNa forumu je neko nudio broj od djevojke iz Brckog
Moze i meni brNaravno
Vidi seJavite šta imate brojeve zagorijo sam
Evo sad cemo da ti posaljemo jedno dvadesetak brojeva da malo dodjes sebi, samo smo tebe cekaliJavite šta imate brojeve zagorijo sam
Majmuneeeosim sto si retard i glup si.. a za mene ti ne brini.. ne spustam se na nivo retardiranih bolesnika da bih raspravljao sa njima...
MajmuneeeeA STA SI TO TI, KO NEKI FIN, STA CES NA OVOM PORTALU STO KUCI NE IDES ZENI ILI MOZDA DJEVOJCI, DE BA NE SERITE MORALISTI GLUPANI
Jesi razmisljao da ti ispipas kakvu sisu ljudino umjesto mobitela?Ako nekome treba broj i lokacija od JoleH neka se javi u privatne poruke.. Radi ona jos uvijek ovo samo ispipava teren...
Je jeSalu na stranu, imam semu ako netko zeli, cura je dobrostojeca, 23 godine, ima svoj stan u Sarajevu a ide i do BL najcesce vikendima, samo joj treba finih musterija pa me zamolila da se raspitam. Ako koga interesuje nek pise u pp. Valjda necete smarat curu pa nesto i umocite.
Jel bogata?
Buraz, pirsing od suhog zlata na klitorisu ima, vjeruj keve miJel bogata?
Moze broj?Buraz, pirsing od suhog zlata na klitorisu ima, vjeruj keve mi
Pošalji br
Iz nepoznatog razloga Vam ne mogu pisati u PP. Ako želite, javite se. Svako dobro..Salu na stranu, imam semu ako netko zeli, cura je dobrostojeca, 23 godine, ima svoj stan u Sarajevu a ide i do BL najcesce vikendima, samo joj treba finih musterija pa me zamolila da se raspitam. Ako koga interesuje nek pise u pp. Valjda necete smarat curu pa nesto i umocite.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|