Evo da podijeli iskustvo, u nedostatku domaće robe u Mostaru odlučih za jednu sa EGE, prvi put sam bio sa Viktorijom što se pokazalo kao totalni promašaj, pa se odlučih za jednu curu od crazidriveclub, dogovor pomalo kompliciran, čekanje na odgovor pola sata što me poprilično živcira, napokon dogovorim sa djevojkom , izgled bolji nego na slikama, apartman nov , dočekuje me djevojka 25 g. crnka obučena u jeftini minić i neku bezveze majicu, sjedamo u kut ona drka po mobitelu, nudi tuširanje, hajde kad već hoćeš idem u kupaonu ručnik vlažan možda već korišten što mi nije leglo, idem u sobu čekam na krevetu one ide na wc piškiti, dolazi lagano skidanje pokušavam je poljubiti viče ne ljubi se jer osjeti miris duhana, pokušavam je prstenjačiti neda što me več živcira jer sam to sve platio, bez ikakve predigre uzima kondom i navlači ga pa ga puši ne tako dobro slijedi jahanje pa cow girl, na kraju misionarski sve to košta 150 EUR pola sata,
Izgled 4/5
Prostor 4/5
Akcija 2/5
Pušenj 2/5
Higijena 3/5
Neću ponovit imam osjecaj da si samo jos jedan klijent kojeg se zeli sto prije rijesiti a ona je već u nekoj drugoj državi sa novim klijentom