Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš sliku neku? HvalaNema 20 laže, ima više od 25 i nije potamnila na suncu već je romkinja.
Kao anđeo.Pozdrav, moze li mi iko ukratko opisati kako izgleda crnka sa Stupa? Hvala unaprijed
Hvala ali mozes li samo malo detaljnije? Visina, tezina, velicina grudi? HvalaKao anđeo.
Inas li broj za Trebinje ,Posalji u p.p za Trebinje.
Pozdrav, moze li mi iko ukratko opisati kako izgleda crnka sa Stupa? Hvala unaprijed
Koja je bolja?Super izgleda i ona i njena prijateljica.
Kulturne fine djevojke.
Moze broj od tih sa stupa bijo bi zahvalanSuper izgleda i ona i njena prijateljica.
Kulturne fine djevojke.
Pa brate dragi napisao si 36 poruka, Svaka poruka ti pocinje "Moze broj"Imali ko broj od onih dama u Rajlovcu pored puta
Ima ih stalno po 4 pored ceste
Što će ti broj? Staneš i pitaš koliko para...Imali ko broj od onih dama u Rajlovcu pored puta
Ima ih stalno po 4 pored ceste
Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.Video sam dve sede i puše cigarete kraj nekog zida oskudno odjevene na ulazu u Teslić, zna li neko nesto?
Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.
Slucajno sam ih primjetio i nisam bio sam. Pa reko da pitam na forumu zna li ko sta. Posto nisam iz Teslica.Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.
Treba mi broj jasam dalje malo da nedodem a nema ihŠto će ti broj? Staneš i pitaš koliko para...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|