USKDeffence
New member
Jes vala hahahaLakse naci ziranta za kredit nego sta u cazinu i bihacu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes vala hahahaLakse naci ziranta za kredit nego sta u cazinu i bihacu
Kako do nje dociVanessa Kostres najbolja kurva u Travniku pa ako nije i citavog SBK
Mozes se javiti u privatnoj poruciLjudi evo pouzdan br Gradacac, cijena je 300KM, plus soba.
Da se razumijemo rade u paru, jer ona nece bez njega, nije obavezno da on jebe, ali mora biti ru prisutan. +38762614005
PrevaraMozes se javiti u privatnoj poruci
Jest se dobro udala,svaka cast.Muz za pozeljeti...Jarane muza vjencanog
200 maraja traze ?Imas kod carine dvije stoje, pozz
PpNeko razmjena brojeva, jelah?
200 maraja traze ?
Ne vrijede toliko drug vifio sam ih obadvije crnka neka i starija ne vrijede 200 KM
Ali eto ima pravo svako da cijeni svoj rad
Ma odroni teski cuj 200 hahahahaha… Belma je na izgled jedino dobra od tih sto dole stoje, ali ona je posle tunela. Sad s tim da se dole guzi 20 godina svasta je ocekivati i od bolestiNe znam koliko traze, cuo sam da su uzimale 60-70 maraka, onda su digle cijenu i one, jbg
Najgore iskustvo u zivotu Marija crnkinja u BL. Katastrofa..krade na vremenu,tipka na telefon,pozuruje. Nakon 15 min kaze gotovo. Brblja na portugalskom pravi se budala da ukrade na vremenu. Definitivno prestajem sa ovim. U glavnom recenzija ne 1 vec 0 ko kuca. Zaobilazite u sirokom luku. Jos neku vece kad sam bio kod Layle isto je napravila sranje sa nekim. Kud uopste isao kraj Layle kod nje.
Imaju 2 cure iz sarajeva rade sex obe cure rade perfektno i sve preporuke ko bude isao za sarajevo.
0644495301 ili 0644495366
Jesu zajedno ili nemaju veze jedna s drugom?Imaju 2 cure iz sarajeva rade sex obe cure rade perfektno i sve preporuke ko bude isao za sarajevo.
0644495301 ili 0644495301
Tel: 064/677-677
|
|
|