Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada si u BLVidimo se danas i sutra
Znas koliko nju boli kurac za tvoju recenziju. Hahahaha. Ona je tebi uzela lovu, papak.Najgore iskustvo u zivotu Marija crnkinja u BL. Katastrofa..krade na vremenu,tipka na telefon,pozuruje. Nakon 15 min kaze gotovo. Brblja na portugalskom pravi se budala da ukrade na vremenu. Definitivno prestajem sa ovim. U glavnom recenzija ne 1 vec 0 ko kuca. Zaobilazite u sirokom luku. Jos neku vece kad sam bio kod Layle isto je napravila sranje sa nekim. Kud uopste isao kraj Layle kod nje.
Svaka čast na recenziji
Sofija žena SAVRŠENSTVOVidimo se danas i sutra
Hahhahahah...Imas kod carine dvije stoje, pozz
Nije zarVanessa Kostres najbolja kurva u Travniku pa ako nije i citavog SBK
Provjereno.Nije zar
Lakse naci ziranta za kredit nego sta u cazinu i bihacuDa li iko ima kakva iskustva ili predloge za Cazin Bihac ??
Mislio sam da ces nesto na brzinu, Tonya Ruskinja, sve preporukeHahhahahah...
Dobra fora.
Jbg tražim pomoć da ne lutam na slijepo,i ja drugima pomognem.
Ima kakva dobra Brazilka ovdje u Sarajevu, vidim ima nešto novo.
Jel bio tko gdje?
Dečki pomagajte
Najavljuj hitno jeNajavicu
Nešto bih kvalitetno da mi Sarajevo ostane u još ljepšem sjećanjuMislio sam da ces nesto na brzinu, Tonya Ruskinja, sve preporuke
Tuzla?Planirala sam oko 09.09. u svakom slucaju cu najaviti
Jes vala hahahaLakse naci ziranta za kredit nego sta u cazinu i bihacu
Kako do nje dociVanessa Kostres najbolja kurva u Travniku pa ako nije i citavog SBK
Mozes se javiti u privatnoj poruciLjudi evo pouzdan br Gradacac, cijena je 300KM, plus soba.
Da se razumijemo rade u paru, jer ona nece bez njega, nije obavezno da on jebe, ali mora biti ru prisutan. +38762614005
PrevaraMozes se javiti u privatnoj poruci
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|