Jebali ti te obadvije mater a i mi svi forumasi !!! Idi u P.M sa xbonovimajer sam imao dosta puta preko xbon da me izrade i ostalo ali cura daje adresu odmah pa tek onda saljes tako sam ja zavisi sve do dogovora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebali ti te obadvije mater a i mi svi forumasi !!! Idi u P.M sa xbonovimajer sam imao dosta puta preko xbon da me izrade i ostalo ali cura daje adresu odmah pa tek onda saljes tako sam ja zavisi sve do dogovora
Tako jeeeeeeJebali ti te obadvije mater a i mi svi forumasi !!! Idi u P.M sa xbonovima
I registrirao si se samo da nam to kažeš?Imaju 2 cure iz sarajeva rade sex obe cure rade perfektno i sve preporuke ko bude isao za sarajevo.
0644495301 ili 0644495301
Otiđi kod Camile, Dino je pisao nedavno o njoj, a za Brunu imaš review na EGE, obje su ti u MostaruJeli bio neko kod Brune sa ege, u Mostaru je, neka pise u inbox
Raspali se od bonova i kocke da bog daImaju 2 cure iz sarajeva rade sex obe cure rade perfektno i sve preporuke ko bude isao za sarajevo.
0644495301 ili 064449530
Imas li broj od CamileOtiđi kod Camile, Dino je pisao nedavno o njoj, a za Brunu imaš review na EGE, obje su ti u Mostaru
Svasta sto objavljuje ondaPrevara
Pokušaj dobar za amatere...nažalost takvih ima puno. Sama pomisao na X bon, ko danas popisi tu foru, ne treba ga zaliti. Bolje da krepa kad je glup...I registrirao si se samo da nam to kažeš?
Još si javno napisao broj i da traže pola xbon, sigurno si se zavalio na kvalifikacijama za ligu prvaka, reci pošteno je li te oborio Galatasaray kao i mene?
Onda ti je palo na pamet idem kupiti karticu, registrirat se na forum i u startu napisao da traže pola xbon, jer nek se trojica zajebu i pošalju xbon, u nadi da će nešto pojebat imat ćeš novca da i večeras odigraš kladionicu.
Sve u svemu nije loš pokušaj, ali već provaljena fora, ps igraj Beškiktaša danas dvicu.
Lp
Sam sa Ege ,sa svih ostalih sajtova samo sam dzaba isao,ili su prevaranti koji traze xbon.Ima li ko iskustva s ovim curama sto su u Sarajevu, ove strankinje sto se oglasavaju na city of love?
Lp
Po meni HercegovkaSofija vs Hercegovka?
Sofija znaci nezz koje vise rijeci da napisem za nju a da ne ponavljam stalno isto jednostavno cura SJAJI kao NAJSJAJNIJI DIJAMANTVidimo se i danas Istocno Sarajevo
Za mene vam ne trebaju x bonovi dogovorite termin i taj placate na ruke kad dodjete...Neka dogovori budu kratki
#Sofija
Ako ima ista ljepše od sexa sa njom,onako slatkom malom i usasnomSofija znaci nezz koje vise rijeci da napisem za nju a da ne ponavljam stalno isto jednostavno cura SJAJI kao NAJSJAJNIJI DIJAMANT
Al' i vi svasta jebete+38763110681
Pozdrav raja, jel kome poznat ovaj broj, da li radi i dalje?
Odakle je ta+38763110681
Pozdrav raja, jel kome poznat ovaj broj, da li radi i dalje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|