Mica
Active member
Ova Maja je cura cista desetka...vedra,raspolozena....maksimalka...ma sve...pohvale...steta sto kratko boravi u blMaja, 25 godina
Sutra do 19h sam u Banja Luci
170-60-4
Poziv ili whatsapp poruka 065811640
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova Maja je cura cista desetka...vedra,raspolozena....maksimalka...ma sve...pohvale...steta sto kratko boravi u blMaja, 25 godina
Sutra do 19h sam u Banja Luci
170-60-4
Poziv ili whatsapp poruka 065811640
Jesi ti psmetam. Znam zašto sam napisao, a ti ne kontas ništaJok u Bangladešu u Hercegovini, gdje još ima Hercegovina majke ti???
Kad ces u DobojBanja luka je mrtva, gđe su svi jebači?
A koja fora da pišeš pravo ime cure i odakle je?Vozdra raja! Interesuje me samo info u vezi ove Kim sa COL, bio sam sa njom 2x, sve ok, rekla je da joj je ugodno, da se zove Sonja, da je iz Lukavice, da radi sa starom masaze. Nikakvih problema, ali onda je isparila, ne radi wazzup, neaktivan broj. Zna li iko ista ko je, sta je, da se nije udala i nasla frajera, nemam logicno objasnjenje? Inace nije losa, crnka, velike sise
A ne razmišlja...A koja fora da pišeš pravo ime cure i odakle je?
Čekam te znas gdjeBanja luka je mrtva, gđe su svi jebači?
Ee moj Tupače ako je hitno onda imaImali kako nesto visoko kakanj hitno
Ma ko kaze da je pravo ime i da je odatle, tako je rekla, nisam zagledao licnu. Uglavnom Kim sa COL, isparila, mozda neko drugi zna?A koja fora da pišeš pravo ime cure i odakle je?
Ta kim prijatelju koristi slike od IlmeVozdra raja! Interesuje me samo info u vezi ove Kim sa COL, bio sam sa njom 2x, sve ok, rekla je da joj je ugodno, da se zove Sonja, da je iz Lukavice, da radi sa starom masaze. Nikakvih problema, ali onda je isparila, ne radi wazzup, neaktivan broj. Zna li iko ista ko je, sta je, da se nije udala i nasla frajera, nemam logicno objasnjenje? Inace nije losa, crnka, velike sise
Ne znam ko je Ilma, al ova sto je bila izgleda ko ova sa slika, cak bi reko da je ona. Da, nema svoj prostor, samo outcall. Bas me zaintrigirala kako je naglo isparila. A sta mi mozes reci o Ilmi, vjerovatno je onda to ista?Ta kim prijatelju koristi slike od Ilme
Ee sad pretpostavljam da nije lažna jer postoji jedna crnka velikih grudi koja ide samo na adresu.
Nije to ta ista. Ova tvoja koristi slike od Ilme ( znam jer te slike Ilma ima na svom instagramu ). Ta druga samo liči fizički na Ilmu. Ali naravno nije loša.Ne znam ko je Ilma, al ova sto je bila izgleda ko ova sa slika, cak bi reko da je ona. Da, nema svoj prostor, samo outcall. Bas me zaintrigirala kako je naglo isparila. A sta mi mozes reci o Ilmi, vjerovatno je onda to ista?
Posalji u pptreba li ti broj romkinja hitnoo
Dečko ne diraj mi djevojku, igraš se sa životomJel može broj od chrystal . Javio bi joj se porukom na WhatsApp
Dečko ne diraj mi djevojku, igraš se sa životom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|