BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Susret sa Crystal danas protekao uveliko iznad očekivanja. Jednostavan dogovor, u nekoliko poruka. Idealna lokacija, puno parkinga u blizini, apartman čist, uredan. Da ne ocjenjujem pojedinačno: lice, tijelo, akcija, higijena, razgovor,... sve čista desetka. ❤️👍
kada citam ove epove o Crystal, ispada da mi je jeftinije potegnut iz slavonije do nje u tuzlu kad bude nego do osijeka na brazilke, ostane mi za cevape i par feninga viska

Broj od Crys i da li bi dosla u Ze, bit ce posla 🤣
Da li vi iole imate ideju da je Crystal bukvalno na svom EGE-u napisala da ne pitate da li ce dolaziti negdje. Takodje da napomenem i za onog lika sto je htio da je seta na cevape i setnju da je ne zovu na takve stvari. Sve to pise na njezinom EGE profilu. Isto sve je i ovdje na forumu pisala i vi opet uprli. Da ne pisem koliko su ljudi nesposobni naci njezin broj na netu.

Nije ni cudo sto je IQ u BiH ispod prosjeka.

Da li vi iole imate ideju da je Crystal bukvalno na svom EGE-u napisala da ne pitate da li ce dolaziti negdje. Takodje da napomenem i za onog lika sto je htio da je seta na cevape i setnju da je ne zovu na takve stvari. Sve to pise na njezinom EGE profilu. Isto sve je i ovdje na forumu pisala i vi opet uprli. Da ne pisem koliko su ljudi nesposobni naci njezin broj na netu.

Nije ni cudo sto je IQ u BiH ispod prosjeka.
Meni je zena draga, ali stalno je na forumu, sta sad ima veze jedno pitanje vise ili manje?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh