Mostarac_Infinity
Well-known member
Ma kakav tiZar nisam ja kum... Nisam ja iz tuzle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakav tiZar nisam ja kum... Nisam ja iz tuzle
Evo sad Maja ljuta...sad se baš dopisuju njih dve. Jbg hoćeš ti jednom guzicom na dve kafe...trebao si to diskretnijeMa jok, idući put pred oltar, Ana crnka će biti kuma, a Tuzlak kum
Ja sam ciganka imačeDALI IMA NEKA ROMKINJA ZA SEX U MOM STANU STUP SVE SE MOŽEMO DOGOVORITI
U PP
Samo se ti sprdaj, majstor vrti dvije ribe, a ne plaća ništa. Šta bi tek radio da ga ne bole leđa?Evo sad Maja ljuta...sad se baš dopisuju njih dve. Jbg hoćeš ti jednom guzicom na dve kafe...trebao si to diskretnije
kada citam ove epove o Crystal, ispada da mi je jeftinije potegnut iz slavonije do nje u tuzlu kad bude nego do osijeka na brazilke, ostane mi za cevape i par feninga viskaSusret sa Crystal danas protekao uveliko iznad očekivanja. Jednostavan dogovor, u nekoliko poruka. Idealna lokacija, puno parkinga u blizini, apartman čist, uredan. Da ne ocjenjujem pojedinačno: lice, tijelo, akcija, higijena, razgovor,... sve čista desetka.
Ma popisaj ga nije ovo tražim nudim brak, ko prvi kuravi kurava njegova, prema tome samo udru pusti levate.Nisam. Znao da je vasa
Moze broj u ppJa sam ciganka imače
Pa ti da si prošetao ulicom toliko koliko si puta napisao da tražiš ciganku dosad bi čergu vodio sa sobom.DALI IMA NEKA ROMKINJA ZA SEX U MOM STANU STUP SVE SE MOŽEMO DOGOVORITI
U PP DISKRETAN UREDAN
Da li vi iole imate ideju da je Crystal bukvalno na svom EGE-u napisala da ne pitate da li ce dolaziti negdje. Takodje da napomenem i za onog lika sto je htio da je seta na cevape i setnju da je ne zovu na takve stvari. Sve to pise na njezinom EGE profilu. Isto sve je i ovdje na forumu pisala i vi opet uprli. Da ne pisem koliko su ljudi nesposobni naci njezin broj na netu.Broj od Crys i da li bi dosla u Ze, bit ce posla
Ja sinoć ...večeras kenjažaJedno ozbiljno pitanje za ekipu ovdje:
Jebete li vi išta??
Topic ko poljski WC - svi seru niko vodu ne pušta...
Meni je zena draga, ali stalno je na forumu, sta sad ima veze jedno pitanje vise ili manje?Da li vi iole imate ideju da je Crystal bukvalno na svom EGE-u napisala da ne pitate da li ce dolaziti negdje. Takodje da napomenem i za onog lika sto je htio da je seta na cevape i setnju da je ne zovu na takve stvari. Sve to pise na njezinom EGE profilu. Isto sve je i ovdje na forumu pisala i vi opet uprli. Da ne pisem koliko su ljudi nesposobni naci njezin broj na netu.
Nije ni cudo sto je IQ u BiH ispod prosjeka.
Riba je mrakChrystal vrijedi 500 eura ali kako doći do nje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|