Marko herc
Member
A to je Vasa djevojka???Dečko ne diraj mi djevojku, igraš se sa životom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to je Vasa djevojka???Dečko ne diraj mi djevojku, igraš se sa životom
Nisam. Znao da je vasaDečko ne diraj mi djevojku, igraš se sa životom
Jel hitno?imali neko brojeve Zenica srednja Bosna
JesteJel hitno?
A ne razmišlja...
Kako dogovoriti termin sa Crystal za Tuzlu ovih dana?A ne razmišlja...
Šta mene to pitašKako dogovoriti termin sa Crystal za Tuzlu ovih dana?
Ne diraj mi curuSusret sa Crystal danas protekao uveliko iznad očekivanja. Jednostavan dogovor, u nekoliko poruka. Idealna lokacija, puno parkinga u blizini, apartman čist, uredan. Da ne ocjenjujem pojedinačno: lice, tijelo, akcija, higijena, razgovor,... sve čista desetka.
Bio sam i ja 2 puta oko nove godine dok je bila u BL...Crys je za svaku pohvalu!Susret sa Crystal danas protekao uveliko iznad očekivanja. Jednostavan dogovor, u nekoliko poruka. Idealna lokacija, puno parkinga u blizini, apartman čist, uredan. Da ne ocjenjujem pojedinačno: lice, tijelo, akcija, higijena, razgovor,... sve čista desetka.
Mostarac kaze Crys da je ljuta sto si i Maju zvao u Mostar da je vodiš u crkvu i da te vodi na kafu...tako da je sad slobodna djevojkaNe diraj mi curu
Greška, sorryŠta mene to pitaš
Ma jok, idući put pred oltar, Ana crnka će biti kuma, a Tuzlak kumMostarac kaze Crys da je ljuta sto si i Maju zvao u Mostar da je vodiš u crkvu i da te vodi na kafu...tako da je sad slobodna djevojka
Nazoves je?Kako dogovoriti termin sa Crystal za Tuzlu ovih dana?
Da. Pročita i ne odgovori ništaDa li je neko pokušao kontaktirati ovu sa sex oglasa Tuzla 060 33 50 594
Zar nisam ja kum... Nisam ja iz tuzleMa jok, idući put pred oltar, Ana crnka će biti kuma, a Tuzlak kum
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|