K
Tko je ta061 822 3 Jel neko bio iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko je ta061 822 3 Jel neko bio iskustva
Da znam ne bih pitaoK
Tko je ta
Našla i Sonja nekog momka
Pa brate daj brojDa znam ne bih pitao
Znam da si vec napisala da ne planiras mnogo unaprijed, ali vidim da si u Doboju pa sam pomislio da nisi mozda kojim slucajem krenula za Banjaluku.Ne pričam o planovima
Jest, bila sad kod mene kuci u Modrici, donijela mi banana kisele i napolitanki, malo se ispricali kaze ode u Bl preko Doboja, bas je dobra osobaZnam da si vec napisala da ne planiras mnogo unaprijed, ali vidim da si u Doboju pa sam pomislio da nisi mozda kojim slucajem krenula za Banjaluku.
Ni za te bilo koje nemate pare dzaba vam davatSamo ti taxista može pomoc
Ako nisi taxista ne diprNi za te bilo koje nemate pare dzaba vam davat
Ko god sam imam broj al vi para nemateAko nisi taxista ne dipr
A ti imaš broj a nemaš pare pa trazis nekog sa parama Eto momci javite se cojkuKo god sam imam broj al vi para nemate
što nisi napisao da sam i rusku salatu spremilaJest, bila sad kod mene kuci u Modrici, donijela mi banana kisele i napolitanki, malo se ispricali kaze ode u Bl preko Doboja, bas je dobra osoba
Mmmmm to volimšto nisi napisao da sam i rusku salatu spremila
Buraz ti si zaosto baš čim nemaš i ne možeš nać njen brojIma li ko Ilmin broj?
Novi, na stari je nedostupnaBuraz ti si zaosto baš čim nemaš i ne možeš nać njen broj
Nema joj niko novi brojNovi, na stari je nedostupna
Imam ja 2 njenaNema joj niko novi broj
Imal netko broj od te nineNina Zalik odakle je imal kakav kontakt.
Moze li broj od nineJel tko bio sa Ninom iz Zalika, procitah da je ciganka, jel cemu, koliko god, pusi li bez gume? Zvao je al neda sliku, nit je od price
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|