A zaboravio sam da te baba odvela u plastenik da ti pokaze kako joj povrce uspjevašto nisi napisao da sam i rusku salatu spremila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zaboravio sam da te baba odvela u plastenik da ti pokaze kako joj povrce uspjevašto nisi napisao da sam i rusku salatu spremila
E ovo je konkretno Crystal! Nije Željo što je bio.Kako su svi frajeri iznijeli flert ponude moram i ja
@Crystal kada se bude pekla rakija pozvana si na moj ranč obavezno da se javiš! Pored domaće rakije nudim domaće kobasice, čvarke i suvo meso, a ne šetnju i ćevape ko neki ovdje
Zato pukneš vijagru, ili ćeš izdržati sat, ili ćeš da crkneš treće opcije nemaTo se ima u ponudi, jer svaki 3 to traži.
Došao, gurnuo, aj zdravo
Veni vidi vici
Kupujem domaću rakiju.Kako su svi frajeri iznijeli flert ponude moram i ja
@Crystal kada se bude pekla rakija pozvana si na moj ranč obavezno da se javiš! Pored domaće rakije nudim domaće kobasice, čvarke i suvo meso, a ne šetnju i ćevape ko neki ovdje
Provjereno, svaki put kad sam uplatio bon završio sam sa prelijepom djevojkomfamilijo znal iko jel provjereno ovo, satro trazi x bon da se prekriju zadnja dva brojaSara Sarajevo, Independent | City of Love
Zdravo društvo. Tu sam da se osjećate ugodno i zadovoljno. Nudim Vam sve usluge koje možete zamisliti. Slobodno izrazite zelje i pitajte jer ja cu ih sve ispuniti. Imam 27 godina i veoma sam uzbudjena. Vidimo se ubrzo ...cityoflove.com
Moze kompenzacija?Kupujem domaću rakiju.
Ne zajebavam.
Ima li ko?
Imam jaNema joj niko novi broj
Pa šta pitaš jarane kad imaš, malo zajebavaš ovaj narodImam ja
ti satro hajcas aaProvjereno, svaki put kad sam uplatio bon završio sam sa prelijepom djevojkom
ti si ovaj sto satro hajca po forumu, mojne to razabu drzi se mostara tamo i ganolaProvjereno, svaki put kad sam uplatio bon završio sam sa prelijepom djevojkom
Kupujem domaću rakiju.
Ne zajebavam.
Ima li ko?
Drugi put popust imaProvjereno, svaki put kad sam uplatio bon završio sam sa prelijepom djevojkom
Ovo je Sabina Santl Hrvatska onlifanserka njene su slike barfamilijo znal iko jel provjereno ovo, satro trazi x bon da se prekriju zadnja dva brojaSara Sarajevo, Independent | City of Love
Zdravo društvo. Tu sam da se osjećate ugodno i zadovoljno. Nudim Vam sve usluge koje možete zamisliti. Slobodno izrazite zelje i pitajte jer ja cu ih sve ispuniti. Imam 27 godina i veoma sam uzbudjena. Vidimo se ubrzo ...cityoflove.com
Imam ja, Tuzla pozzKupujem domaću rakiju.
Ne zajebavam.
Ima li ko?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|