A što pitaš ako znaš... kupi, prekri, pošalji... mozda dobiješti si ovaj sto satro hajca po forumu, mojne to razabu drzi se mostara tamo i ganola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što pitaš ako znaš... kupi, prekri, pošalji... mozda dobiješti si ovaj sto satro hajca po forumu, mojne to razabu drzi se mostara tamo i ganola
Ajde javi se u ppKupujem domaću rakiju.
Ne zajebavam.
Ima li ko?
Fejk profilfamilijo znal iko jel provjereno ovo, satro trazi x bon da se prekriju zadnja dva brojaSara Sarajevo, Independent | City of Love
Zdravo društvo. Tu sam da se osjećate ugodno i zadovoljno. Nudim Vam sve usluge koje možete zamisliti. Slobodno izrazite zelje i pitajte jer ja cu ih sve ispuniti. Imam 27 godina i veoma sam uzbudjena. Vidimo se ubrzo ...cityoflove.com
Meni ga danas pocuclalaNašla i Sonja nekog momka
Da li sta vise osim cuce i koliko platis?Meni ga danas pocuclala
Ne daDa li sta vise osim cuce i koliko platis?
jel to Alma plavušica iz Sarajeva .....Jeftinoje nego si sam kupovao drogu, ako je znas i to ti radila oda ti je sve jasno. Samo pod uticajim toga...sve moze
Moze li neki bro iz Mosttara druzeMostar, koga zanima iskustvo neka se javi
Odakle znaš, jel provjereno?Našla i Sonja nekog momka
Kako se blamiraš ovdje, Sonja nije uopšte radila jučer tj. u subotu 100%.Ne da
Samo masaza, i to rucno ali eto smorio sam je sarmom danas vise
Masaža je 50km, možda će ti izdrkati i to košta dodatno 50km, dakle 100km. Na ostalo možeš zaboraviti. Cura je skroz rega i nema zajebancije sa njomKako se blamiraš ovdje, Sonja nije uopšte radila jučer tj. u subotu 100%.
Ti nju druže očima nisi vidio. Ni ti te je masirala, ni ti popušila jer to ne radi. Ne pričaj gluposti.
Hajmo konkretno ovdje diskutovati, za šta je namjena ove grupe
To sto dobije 20 poruka na sat i tebi glasovnu salje da ne radi dok smo na planini nije moj problemKako se blamiraš ovdje, Sonja nije uopšte radila jučer tj. u subotu 100%.
Ti nju druže očima nisi vidio. Ni ti te je masirala, ni ti popušila jer to ne radi. Ne pričaj gluposti.
Hajmo konkretno ovdje diskutovati, za šta je namjena ove grupe
Smiješan si lijepo je pratiti njen Instagram i zamišljatiTo sto dobije 20 poruka na sat i tebi glasovnu salje da ne radi dok smo na planini nije moj problem
Nisam imao kad sam pitao, kasnije dobioPa šta pitaš jarane kad imaš, malo zajebavaš ovaj narod
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|