Crystal
Well-known member
Ma nema on epilepsiju, nego onako probao i evo štaTo je za epilepsiju, nebi se s tim zajebavao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nema on epilepsiju, nego onako probao i evo štaTo je za epilepsiju, nebi se s tim zajebavao
40+ godina ovdje koriste vijagru da bi izdrzali duze od 3 minute. Dzaba im i 23 cm kad je minutaža losaJavio se mi sad drugar iz Čečeniji.
Lik već dogo vreme Liriku koristi, kaže da mu je kita porasla. Pokazao je, jeste porasla, +3cm sigurno…
Al trebalo bi liriku koristiti40+ godina ovdje koriste vijagru da bi izdrzali duze od 3 minute. Dzaba im i 23 cm kad je minutaža losa
Ovdje bi svi pocrkali od toga. Nismo mi čečeni hahaAl trebalo bi liriku koristiti
Imaš broj telefona od njeStarija, deblja, verovatno na proljeće počinje sa poslom.
Ok, al ako si zdrav a to piti , pumpe za penis su dobre, one na vodu navodno boljeMa nema on epilepsiju, nego onako probao i evo šta
Jesi ti to nezvanični distributer?Al trebalo bi liriku koristiti
Jel ovo za ilidzu ili?Nemam broj, radi kad je lijepo vrijeme od ribnjaka do Seslija stopira, kraća plava kosa
To ti je čovječe 2 u 1. Poveća ti se kita i dobiješ dar za pjesništvo. Možeš onda osvojiti ženu na dva načina.Ovdje bi svi pocrkali od toga. Nismo mi čečeni haha
Xbon, provjereno. Sve što je lijepo je uglavnom xbon.Ima li neko iskustva sa ovim brojem +387 66 051 658 ? U pitanj je BL regija.
Nije CrystalXbon, provjereno. Sve što je lijepo je uglavnom xbon.
Onda osvajaj drug. Javi kako ideTo ti je čovječe 2 u 1. Poveća ti se kita i dobiješ dar za pjesništvo. Možeš onda osvojiti ženu na dva načina.
Prnjavor-DobojJel ovo za ilidzu ili?
Vjeruj da sam baš zbog nje i ubacio ovo "uglavnom".Nije Crystal
Šala je bila, ne bi meni ni to pomoglo u osvajanju... Švaler se rađa.Onda osvajaj drug. Javi kako ide
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|