Nema konkurencije. Trziste je slabo, a potraznja velika.U svima europskim zemljama Latine se prodaju samo po nizu trga
Ja me znam koji k kod vas one lupe cene i što vi platite tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema konkurencije. Trziste je slabo, a potraznja velika.U svima europskim zemljama Latine se prodaju samo po nizu trga
Ja me znam koji k kod vas one lupe cene i što vi platite tako
Ne , vec ogromna ponuda a niske cijene..Kod nas ogranicena ponuda, relativno visoke cijene a nasi vole egzotiku...Druga stvar, da se dotaknem I onih 'elitnih kurava strankinja'.
Evo jedno retoricko pitanje,
Zasto bi kurva iz brazila, rusije, ukrajine, britanije etc. dosla u selo zvano Bosna i Nehljebovina?
Zato sto su u jacim drzavama ko banane trece klase i niko ih nece.
Jako trziste roki, ne mogu opstati.
Dodju onda ovdje kod nas pa lupaju cijene. A sasvim prosjecne picke.
Treba dovesti kuje iz bangladesa, pakistana, nepala, malezije itd. Jebale bi se za 7 maraka. Da vidis kako bi cijena pala.
Ufatio Bosnjo brazilka brazilka... Brazilka 3. klase, svakoj faca ko u romskog tranvestita.
Imaš meneNešto za BL ili Prijedor?
Imaš onih u kafićima i klubovima, koji se jebu za času aperoljaNema konkurencije. Trziste je slabo, a potraznja velika.
Хвала, љубавиSve što ima veze sa Crystal Richi od danas u ovoj grupi
Crystal Richi
Primijetio sam da svaka glupost ima svoju temu na forumu, a cura o kojoj se najviše piše i koja najbolje radi svoj posao nema. Pa evo da konačno ispravimo tu nepravdu. 🙂 Ovdje će nam Crystal odsada donositi nove informacije, a svi koji su bili kod nje mogu iznijeti svoja iskustva. Ja sam svoje...forum.ljubavni-oglasnik.net
Kako doći do tebe?Imaš mene
To sam bukvalno rekao...Ne , vec ogromna ponuda a niske cijene..Kod nas ogranicena ponuda, relativno visoke cijene a nasi vole egzotiku...
nije do egzotike nego lokalna ponuda malaNe , vec ogromna ponuda a niske cijene..Kod nas ogranicena ponuda, relativno visoke cijene a nasi vole egzotiku...
Nemam ja zivaca ni volje da prilazim i gubim vrijeme sa takvima. Platim, odradim posao i ciao bella.Imaš onih u kafićima i klubovima, koji se jebu za času aperolja
Poznati su vaše djevojke po tome u Rus, zato i dolaze i jebe njih po wc-ima za 2e, pogotovo u B2i
Brate ne igraj se sa Čečenima ni na ovakvom forumu.Ja kad sam kudio da mozes na prste jedne ruke izbrojati kvalitet , neki su me ovdje prozivali.Pa ove ruskinje , ukrainke ti neki njihovi pozivni brojevi prvo traze neke cifre koje bi se JLo postidila da ti ga popusi , drugo dogovoris jednu futu na vrata ti dodje neka hibridna Čečenka.Bolje Brazilke.Gutaju ga sve bez kondoma , cjenkas se kao da si na Kapali Carsiji.
Rezumem.Nemam ja zivaca ni volje da prilazim i gubim vrijeme sa takvima. Platim, odradim posao i ciao bella.
Meni onda nikad nije lakoRezumem.
Nije ni meni lako kad mi se prijebe…
Imaš onih u kafićima i klubovima, koji se jebu za času aperolja
Poznati su vaše djevojke po tome u Rus, zato i dolaze i jebe njih po wc-ima za 2e, pogotovo u B2i
Zar se to i tebi može desitiRezumem.
Nije ni meni lako kad mi se prijebe…
Bio sam i ja 2 puta vec...odlicna je cura,niska i prelijepo izgleda,vrlo prijatna i pruza oblicne usluge,blowjob je jako dobar i voli malo grublji sex.Bio kod Nataly (Brazilka) sa EGE u BL. Nije ona tetovirana sa slika, ali je to dobro jer je još bolja od nje.. barem meni.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|