Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Francuz ili Rus iz osamnaestog/devetnaestog vijeka bi sada tražio sekundanta, podmazivao pištolj i spremao se za dvoboj zbog povrede časti. Tako su to Puškin, Ljermontov i ekipa rješavali u sličnim situacijama. O tempora o mores...ne budi lud zar ovakvi papci da dovedu do toga.. nononoooo
Od kako sam poceo redovno da prcam ja u teskim dugovima grcam.Od kako sam poceo uzimat steroide, sve žešće guzim
Ma mostarac svestenik svrati ovdje da nas opere od grijeha.Nešto nam se Mostarac ušutio ..ili guzi ili je neku odveo u crkvu. Priznaj Mostarac
Nemam internet kod kuće. Nisam na terenu trenutnoCrystal srce, pisem ti par dana ali si uvijek neaktivna na whatsappu. Kako stupiti u kontakt s tobom?
Imas li broj njen?Na super oglasima ima neka sa kosevskog, po slikama izgleda top picka ali kaze da sve radi sa kondomom
tebi bas zelja da curu iskompromitujes?sad navala na pretrazivanju imena joj,nula bodova za tebe jer razumjeli smo te i kad si pitao ivana iz LjubuskogPozz
jel ima netko novi broj od Ivane Buntic ?
Imas li brojeveDosle Ruskinje u Mostar. Jel tko bio?
Ne pozurujem nego si ti prosto napadan bio.. ako nesto ne ide ne ide nema potrebe da ti produzavam vrijeme.. ali eto to je tebi nije okej bilo..Nista specijalnoova ana 23 23 , pozuruje, limitirana ima mnogo ogranicenja, brzo se umori i dosadi joj kao da džabe radi, a ovamo kao i svaka rava trazi pare unaprijed.
Da ne bude da je hejtam nije ona toliki gabor ima guzu odlicnu za dogy style ali za tu cijenu usluge i kvalitet ne vrijedi i ne bih išao ponovo. Prostor u kojem radi također nije na higijenskom nivou.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|