Crystal
Well-known member
Samo BogNe moze niko kontrolirati vec ti jarane...tvoj mozak.Ne zna ni Crys kad ces ti svršiti. Možeš joj samo reći da uspori ili da odgodiš ako si pro poput nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo BogNe moze niko kontrolirati vec ti jarane...tvoj mozak.Ne zna ni Crys kad ces ti svršiti. Možeš joj samo reći da uspori ili da odgodiš ako si pro poput nje
Sama ona dodje kad odluci, uvijek ponese milosteCrystal srce, pisem ti par dana ali si uvijek neaktivna na whatsappu. Kako stupiti u kontakt s tobom?
Francuz ili Rus iz osamnaestog/devetnaestog vijeka bi sada tražio sekundanta, podmazivao pištolj i spremao se za dvoboj zbog povrede časti. Tako su to Puškin, Ljermontov i ekipa rješavali u sličnim situacijama. O tempora o mores...ne budi lud zar ovakvi papci da dovedu do toga.. nononoooo
Od kako sam poceo redovno da prcam ja u teskim dugovima grcam.Od kako sam poceo uzimat steroide, sve žešće guzim
Ma mostarac svestenik svrati ovdje da nas opere od grijeha.Nešto nam se Mostarac ušutio ..ili guzi ili je neku odveo u crkvu. Priznaj Mostarac
Nemam internet kod kuće. Nisam na terenu trenutnoCrystal srce, pisem ti par dana ali si uvijek neaktivna na whatsappu. Kako stupiti u kontakt s tobom?
Imas li broj njen?Na super oglasima ima neka sa kosevskog, po slikama izgleda top picka ali kaze da sve radi sa kondomom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|