BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Druga stvar, da se dotaknem I onih 'elitnih kurava strankinja'.

Evo jedno retoricko pitanje,

Zasto bi kurva iz brazila, rusije, ukrajine, britanije etc. dosla u selo zvano Bosna i Nehljebovina?

Zato sto su u jacim drzavama ko banane trece klase i niko ih nece.

Jako trziste roki, ne mogu opstati.

Dodju onda ovdje kod nas pa lupaju cijene. A sasvim prosjecne picke.

Treba dovesti kuje iz bangladesa, pakistana, nepala, malezije itd. Jebale bi se za 7 maraka. Da vidis kako bi cijena pala.

Ufatio Bosnjo brazilka brazilka... Brazilka 3. klase, svakoj faca ko u romskog tranvestita.
Ne , vec ogromna ponuda a niske cijene..Kod nas ogranicena ponuda, relativno visoke cijene a nasi vole egzotiku...

Sve što ima veze sa Crystal Richi od danas u ovoj grupi 🙂

Sve što ima veze sa Crystal Richi od danas u ovoj grupi 🙂

Хвала, љубави ❤️

Ja kad sam kudio da mozes na prste jedne ruke izbrojati kvalitet , neki su me ovdje prozivali.Pa ove ruskinje , ukrainke ti neki njihovi pozivni brojevi prvo traze neke cifre koje bi se JLo postidila da ti ga popusi , drugo dogovoris jednu futu na vrata ti dodje neka hibridna Čečenka.Bolje Brazilke.Gutaju ga sve bez kondoma , cjenkas se kao da si na Kapali Carsiji.
Brate ne igraj se sa Čečenima ni na ovakvom forumu. 😀

Jes ova domaca ponuda katastrofalna ako uzmemo (ne) kvalitet i cijenu.Ostala mi je crnka valjda cu uskoro otici. Za ovaj biznis ipak ne vrijedi ona kupuj domace.Od strankinja bruna i safira su top modeli uz razumne cijene.A imam osjecaj da ce to dici majmun koji im je makro .

Bio kod Nataly (Brazilka) sa EGE u BL. Nije ona tetovirana sa slika, ali je to dobro jer je još bolja od nje.. barem meni.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh