Ovaj iz Tuzle mamu ti guzneNabijem na kurac i tebe i ovog iz tuzle
Dve debilčine
Nauči da ćutiš u buduće
A ne da budeš smešan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj iz Tuzle mamu ti guzneNabijem na kurac i tebe i ovog iz tuzle
Dve debilčine
Nauči da ćutiš u buduće
A ne da budeš smešan
Torbicom ih Miloše, nedaj na sebeČitam ova vaša sranja I ne verujem kakvih bolesnika ima
I debičina
Al ko vas jebe dok ima ovaca neće faliti vune
Ovaj iz Tuzle mamu ti guzne
Ja sam to u tvoje ime odgovorioA i ti si iz Tuzle, ne znam jel na tebe ili na mene mislio
Ja sam to u tvoje ime odgovorio
Ko se raspravlja ja iznosim činjeniceNema potrebe, ne treba zastupnik. Na neke ne treba trošiti vrijeme za raspravu.
Ko se raspravlja ja iznosim činjenice
Tako je. Promjeni nesto daj broj luneMislim na njega, niti treba trošit vrijeme na nebitne likove.
A ovaj forum je izgleda postao mjesto za pražnjenje nadrkanosti i lječenje frustracija umjesto preporuka i razmjene iskustava.
Tako je. Promjeni nesto daj broj lune
To se ima u ponudi, jer svaki 3 to traži.U cemu je caka sa 15 minuta?
Vidim da pojedine djevojke imaju i to u ponudi. Sta se moze uraditi za 15 minuta?
testira rupu jel mu paseTo se ima u ponudi, jer svaki 3 to traži.
Došao, gurnuo, aj zdravo
Veni vidi vici
Nema $$$ za dužeTo se ima u ponudi, jer svaki 3 to traži.
Došao, gurnuo, aj zdravo
Veni vidi vici
a nije ni to, kad pogledas ostale regije ima jako puno razocanjena kod latinki. doceka te druga cura, hladna, ne postuje dogovor, sve sto pise da radi, ne radi ... za 15min vidis kako bi bilo, ako bude dobro sutra odes na sat. nije to ni tako losa idejaNema $$$ za duže
Nemam problema s tima nije ni to, kad pogledas ostale regije ima jako puno razocanjena kod latinki. doceka te druga cura, hladna, ne postuje dogovor, sve sto pise da radi, ne radi ... za 15min vidis kako bi bilo, ako bude dobro sutra odes na sat. nije to ni tako losa ideja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|