Ako imate broj posalji molim teJel ima ko mozda broj od Jace iz Jelaha nema je više na instagramu a nisam broja uzeo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imate broj posalji molim teJel ima ko mozda broj od Jace iz Jelaha nema je više na instagramu a nisam broja uzeo?
Moze meni iz dobojaMožeš i meni iz Doboja
Pisao joj rekla 200kmcijena je ista,NISTA POSKUPILE NISU,terebas otici ne pisati NAVODNO, provjeri evo ti broj....063769462 rekla 200
Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Ne može Vam se pisati na profil..Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
pa vidis da moze.. jbte zar mislis da ti i ja i mi odlucujemo o njihovim cijenama.. trazi toliko, das oili nedas - produzis.. cemu rasprava da li je skupo ili nije..Delimično si u pravu.Ali ne može samo higijena biti od krucialnog značaja da bi diktirala cenu.U 1segmentu da'ali moraju biti i jako lijepe da bi cijenom parirale standardu cijena ako kapiras
Pa gdje ste moje mostarkeIskustvo sa Trebinjakama samo mogu da pohvalim, čak i prvi pristup jako prijatan a ne ko većina nervozno do nebesa. Bile su obe kod mene, prvo smo se malo dobro izhakačili onda me je jedna odabrala jer ja nisam mogao jer su obe bomba, a obe odjednom nebi sigurno izdrzao. Svega smo se igrali sve moze, anal nevolim pa nisam ni trazio. Cjene su standardne pa ko voli nek izvoli, ko nema, nek drka i to je zdravo.
I love Trerbinjke !!!
Izgleda nista novo u Banjaluci,prije će se bez para nešto naći..Banja Luka?
a tesko dogovorit termin haos…radi ona dugo.SARAJEVO 130 e -1h Lara https://cityoflove.com/profile/695112
isplati se svaki cent
može se unaprijed dogovoriti za fetiše koje želiš - tj kako da dođe obucena ili koje igračke da ponese
svršavanje u usta bez problema
slike su oriđođi
ako ima neko još pitanja - tu sam
Jbt ljudi ovo je lik pisao na 202 strani i trazio x bon svi smo mu pomenuli milu mamicuNe može Vam se pisati na profil..
samo joj pustiš poruku na whatsapp - ona poslije odgovori - uglavnom odgovori poslije podne ili uvečera tesko dogovorit termin haos…radi ona dugo.
Debele?Trebinjke izgledaju bezveze iskreno , ali su raja bas.Sve zavisi ko sta voli.Meni izgled iskreno nigdje veze.
Mene i zanima kako izgledaju, jedni kazu valjaju za te pare neki i ne, meni je bitnija od izgleda (faca) higijena dal je ona uredna i drzi li do sebe, pa necu da pokupim neko sranje bezveze nista vise. I naravno da je tjelo dobro, faca manje vise a higijena najvise meni igra ulogu.Trebinjke izgledaju bezveze iskreno , ali su raja bas.Sve zavisi ko sta voli.Meni izgled iskreno nigdje veze.
Ma trenutno je prilično bzvz postalo sve se vrti u krug par cura a preskupe shodno izgleduMene i zanima kako izgledaju, jedni kazu valjaju za te pare neki i ne, meni je bitnija od izgleda (faca) higijena dal je ona uredna i drzi li do sebe, pa necu da pokupim neko sranje bezveze nista vise. I naravno da je tjelo dobro, faca manje vise a higijena najvise meni igra ulogu.
Prije 7 god bila je bolja ponuda na ege ili city bile su vecinom nase domace cure poneka studentica. A ovo sad em lupaju cijene em nije nesgo izgledom.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|