dzoker
Well-known member
cura nije od tog posla, a i datum je iz 2022Imaš li kontakt kakav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cura nije od tog posla, a i datum je iz 2022Imaš li kontakt kakav
I bojiš se tipa iz brazila u svojoj zemlji??Momak njezin brazilac
Jaca i dalje ima Instagram samo te je vjerovatno blokirala broj sam ja imao al ga ne koristi vise,a nisam imao kontakt sa njom vec par mjeseci tako da ne znam koji joj je novi brojJel ima ko mozda broj od Jace iz Jelaha nema je više na instagramu a nisam broja uzeo?
DaJeli ova Marina radi masaze i u Sarajevu i Banjaluci
Daj broj ja cu provjeritPozz ekipa,dobio sam broj od neke i stupio sam u kontakt sa njom neće da kaže ni godine i kako izgleda pa ako neko ima da je bio sa njom moli bih informaciju kaže da je iz Jelaha a prostor u Trešnju
Ajde debilcino agresivna, puši kurac, majku ti jebem odvratnu...Pazite se ove budale, ovo treba policiji prijaviti , ovo smeće lorente89Dvije idiotkinje koje imaju 20 profila ovdje,i same sebe hvale i pisu o sebi sve najbolje..
juce si se uclanio i vec bi nekoga prijavljivao, pa nemoj predlagat nego ga prijavi..Ajde debilcino agresivna, puši kurac, majku ti jebem odvratnu...Pazite se ove budale, ovo treba policiji prijaviti , ovo smeće lorente89
pa zasto bi isao kod nje ako nece da kaze kako izgleda i godine.. batalissPozz ekipa,dobio sam broj od neke i stupio sam u kontakt sa njom neće da kaže ni godine i kako izgleda pa ako neko ima da je bio sa njom moli bih informaciju kaže da je iz Jelaha a prostor u Trešnju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|