dzoker
Well-known member
jedino ako mu mama snimi takav video.. jer cure tamo nemaPozdrav ,
Moze li video kako kaki ali da nije 2 dana nikako kenjala ?
Koja bi bila cjena ?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino ako mu mama snimi takav video.. jer cure tamo nemaPozdrav ,
Moze li video kako kaki ali da nije 2 dana nikako kenjala ?
Koja bi bila cjena ?
Hvala
Moze kontakt za masaze pozz da se cujemoMala 19g radi Erotsku masazu za dog javite se u poruke .
Masaza: Trljanje s uljem,drkanje,pusenje.. itd
Bez seksa
1h-100KM
Naš smještaj podrucije Doboj,Teslic
Može li kontakt da se dogovorimo za masažuMala 19g radi Erotsku masazu za dog javite se u poruke .
Masaza: Trljanje s uljem,drkanje,pusenje.. itd
Bez seksa
1h-100KM
Naš smještaj podrucije Doboj,Teslic
PozzPozz ako nekoga zanimaju Dominatrix bio sa sa jednom..Slatka , prirodna sto volim, ne gleda na sat , popije kavu I poprica ako ste nervozni..Sex ne dolazi u obzir, moze rucna obrada , nazalost nema prostor..Par sati price I sesije pa oko 200 , jako diskretna osoba .
Ukoliko ima zainteresiranih u inbox, osoba samo Viber koristi, radi lakseg blokiranja ...Molim ove sto zele iskljucivo sex da se ne javljaju..
Moze ppPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
PozPar za druženje okolina Doboja
Samo ozbiljni i diskretni
19 i 22g
Uz naknadu
Nas smjestaj
Ma furam lika , vidis da prosiNe gadi mi zivot majke ti
Ti bi platio snimak kako cura kenja
Možeš i meni iz DobojaPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Pozz drug moze i meni br od te iz doboja l. PMožeš i meni iz Doboja
Moze broj za BLPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Ne vrijede 200kmIskustvo sa Trebinjakama samo mogu da pohvalim, čak i prvi pristup jako prijatan a ne ko većina nervozno do nebesa. Bile su obe kod mene, prvo smo se malo dobro izhakačili onda me je jedna odabrala jer ja nisam mogao jer su obe bomba, a obe odjednom nebi sigurno izdrzao. Svega smo se igrali sve moze, anal nevolim pa nisam ni trazio. Cjene su standardne pa ko voli nek izvoli, ko nema, nek drka i to je zdravo.
I love Trerbinjke !!!
Stvar je subjektivne prirode da se razumijemo, za bilo koju o kojoj se ovdje piše, ok ako neke ne drze do higijene itd o tome se moze, ali ako je sve uredno i pričaš samo o ljepoti, pa ljepota je u oku posmatraca druze, ne na guzici djevojke.Ne vrijede 200km
Delimično si u pravu.Ali ne može samo higijena biti od krucialnog značaja da bi diktirala cenu.U 1segmentu da'ali moraju biti i jako lijepe da bi cijenom parirale standardu cijena ako kapirasStvar je subjektivne prirode da se razumijemo, za bilo koju o kojoj se ovdje piše, ok ako neke ne drze do higijene itd o tome se moze, ali ako je sve uredno i pričaš samo o ljepoti, pa ljepota je u oku posmatraca druze, ne na guzici djevojke.
Sto bi rekli"agree to disagree", eo primjer, recimo, da mogu birat izmedji nives celzius i lidije bacic, koja je mozda realno ljepša, i mldja da se razumijemo, mozda zgodnija, ali ja bih izabrao nives, jer nives zraci sexipilom daleko vise nego lijepa lidija, eto to je moj point.Delimično si u pravu.Ali ne može samo higijena biti od krucialnog značaja da bi diktirala cenu.U 1segmentu da'ali moraju biti i jako lijepe da bi cijenom parirale standardu cijena ako kapiras
Sto bi rekli"agree to disagree", eo primjer, recimo, da mogu birat izmedji nives celzius i lidije bacic, koja je mozda realno ljepša, i mldja da se razumijemo, mozda zgodnija, ali ja bih izabrao nives, jer nives zraci sexipilom daleko vise nego lijepa lidija, eto to je moj poin
cijena je ista,NISTA POSKUPILE NISU,terebas otici ne pisati NAVODNO, provjeri evo ti broj....063769462Trebinje podigle cijenu'200km sat.
Realno poskupo za njihov izgled.
Naravno ne podcjenjujem nikoga...Ali poskupe !Bilo je 150navodno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|