Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si platio, za šta?drug ja sam platio na banku
Jebem ti mamu u picku, zar ti nije mrsko da pišeš sam sa sobom sa 5 novih profila? Hoćeš 20km za kladionicu fukaro jadna, reci otvorenoEvo ekipa bio u Mostaru prije pola sata s curom iz redberries agencije i sve proslo super
Pola sata 60 eura platio,cura po naglasku iz srbije nisam se raspitivao
Samo ti uplati i više nego što traže , pomozi im slobodno.Ovaj redberries gori agencija a ove forumaške budale pljuju po njoj
Nije luzeru u podgorici jeJest u sarajevu ali pod drugim imenom kolko sam vidio
Pa onda ljudino podijeli kontakt djevojke sa kojom si bio preko te agencije..Ovaj redberries gori agencija a ove forumaške budale pljuju po njoj
Sreo sam Maju i Lenku veceras u gradu....provjeri rade li i ostaju li jos koji dan u BLU Banjaluci kao da kopamo zlato a ne da tražimo nešto diskretno za "malo provoda". Niđe ništa...
Ako ima neko preporuku i kontakt, može i privatna poruka. Hvala
Hhahahaha, neće ovo doprijeti do pojedinih mozgova... U nastavku foruma opet možemo očekivati poruke "tipa" @Majaa može broj i one kaoj jel bon prevara....Ljudi moji ( napaljeni, napaceni, bezmocni, kompleksasi, u losem braku, tel izasli iz veze ( povredjeni), u losoj vezi, pod stresom, nesrecni, na kraju krajeva I srecni, ja vas molim bed obzira koliko cu hejta DA navucem na svoj profile ( verovatno ce mi biti igasen profile posle ovog komentara) NEMOJTE KUPOVATI X-BON, 0.001% JE MOGUCNOST DA NIJE PREVARA! AKO VEC DAJETE NOVAC, BOLJE GA STAVITI JEDNOM, NEGO NIJEDNOM.
P.S SAM OSECAJ DA STE VIDELI NESTO NOVO, OSETILI DODIR NEKE DRUGE ZENE ( OSIM UOBICAJENOG) JE MNOGO DRUGACIJI JA VERUJEM OD OSECAJA DA SE OSECATE DA STE IZIGRANI, LAKOVERNI I IZVINJAVAM SE NE GLUPI, VEC PREGLUPI![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|