Samo ti uplati i više nego što traže , pomozi im slobodno.Ovaj redberries gori agencija a ove forumaške budale pljuju po njoj
A nemaš pravo nekoga da nazivaš budalom samo zato što ima suprotno mišljenje.
Bar malo kulture ako ništa drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti uplati i više nego što traže , pomozi im slobodno.Ovaj redberries gori agencija a ove forumaške budale pljuju po njoj
Nije luzeru u podgorici jeJest u sarajevu ali pod drugim imenom kolko sam vidio
Pa onda ljudino podijeli kontakt djevojke sa kojom si bio preko te agencije..Ovaj redberries gori agencija a ove forumaške budale pljuju po njoj
Sreo sam Maju i Lenku veceras u gradu....provjeri rade li i ostaju li jos koji dan u BLU Banjaluci kao da kopamo zlato a ne da tražimo nešto diskretno za "malo provoda". Niđe ništa...
Ako ima neko preporuku i kontakt, može i privatna poruka. Hvala
Hhahahaha, neće ovo doprijeti do pojedinih mozgova... U nastavku foruma opet možemo očekivati poruke "tipa" @Majaa može broj i one kaoj jel bon prevara....Ljudi moji ( napaljeni, napaceni, bezmocni, kompleksasi, u losem braku, tel izasli iz veze ( povredjeni), u losoj vezi, pod stresom, nesrecni, na kraju krajeva I srecni, ja vas molim bed obzira koliko cu hejta DA navucem na svoj profile ( verovatno ce mi biti igasen profile posle ovog komentara) NEMOJTE KUPOVATI X-BON, 0.001% JE MOGUCNOST DA NIJE PREVARA! AKO VEC DAJETE NOVAC, BOLJE GA STAVITI JEDNOM, NEGO NIJEDNOM.
P.S SAM OSECAJ DA STE VIDELI NESTO NOVO, OSETILI DODIR NEKE DRUGE ZENE ( OSIM UOBICAJENOG) JE MNOGO DRUGACIJI JA VERUJEM OD OSECAJA DA SE OSECATE DA STE IZIGRANI, LAKOVERNI I IZVINJAVAM SE NE GLUPI, VEC PREGLUPI
Ko je monaJel neko bio skoro kod Mone Lukavica masaza?
Gori ti mamina pica od previše kuraca..Ovaj redberries gori agencija a ove forumaške budale pljuju po njoj
Moze br MajoMislim DA si pogresio.... Lenka JE u Srbiji... Ja u bosni 2 ipo sata od Bl... Tako DA JE nemoguce... :-/ nismo u Bl... Ja mozda dodjem sledece nedelje... Lenka ce 12,13 nazad...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|