Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona agencija redberries s instagrama ima za pola bosne i hrvatske picoke ja bio u banja luci s onom srpkinjom draganom preko njih
A kako ce oni znati koga trebaju najaviti, ja idem kod kurave na relax, ne idem u cips po licnu, da im dam podatke, pa da me najavljuju.Nece ti se javit cura ako te oni ne najave pametno moje
Prvi broj, ne radi već dvije godine.Imam nekoliko brojeva za razmjenu, lokacija Sarajevo, brojevi nisu sa City of Love, to moze naci svako. Ako imate neke brojeve za razmejnu koji nisu sa ovih oglasa javite se u poruci i posaljite brojeve. Posto ovdje ima dosta prevaranata koji kazu da imaju brojeva, posaljes im u poruci razmjenu a ne uzvrate razmjenu ti nek se javljaju. Moji brojevi:
06* *** 448
06* *** 251
06* *** 974
06* *** 023
06* *** 467
Ostatak u poruci, ali samo razmjena
E ovo je reci poznavaoc materije svaka cast drugPrvi broj, ne radi već dvije godine.
Drugi ne javlja se nikada.
Treći isto.
Četvrti stup ne radi.
Peti 467 pa 192.
Stari brojevi sa super oglasa sve....
Objavljivacu dan ranije to mi se omaklo jedan dan da ne objavimHajd probaj koji put ranije objaviti termine, makar dan prije, nego ovako svi moramo biti spremni i na okidacu, nije fer
Ahahhahaha xbon lažDaa i dobijemo tvoju seku za perverzni sex
I mene zanimaMoze vise informacija za stoperku doboj- prnjavor ? Cijena je 50KM navodno je iz prnjavora...
Nisam bio al sam zvao kaze malo deblja sta podrazumjeva pod timI mene zanima
Može broj od te stoperkeNisam bio al sam zvao kaze malo deblja sta podrazumjeva pod tim
Moze i meni brojNisam bio al sam zvao kaze malo deblja sta podrazumjeva pod tim
Moze i meniMoze i meni broj
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|