Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žena sa Stupa?Ko je ta, sta je nudila?Ljudi, jel zna neko broj od Žene sa Stupa, Tibra, plava zena, cetrdeset i kusur godina? Njen broj sam izgubio, a bila je jedna od boljih. Zahvaljujem unaprijed
Kako ćemo znati o čemu govoriš kad ne znamo sta je radila. Evo ja znam tri sa Stupa dobre plave 35 plus sa različitim uslugama i sve sisate, jedna radi dvije ne rade.Radila aktivnije prije dvije, tri godina. Oni koji znaju o cemu govorim, oni imaju broj. Vece grudi, plava... Ako neko ima bilo bi predobro
Brate na Stupu plavu sisatu imaš jedino Marinu, radi erotske masaze. Ona ti ne pruža szx. Ti vjerovatno misliš na Dadu, ona je radila sex, da samo klasični i ne radi vise. Njena drugarica Selma, nekad bila plava nekad crvena iza hife, isto ne radi vise.Ne razumijem te najbolje kad kazes sta je radila? Radila klasiku povremeno, nista spektakularno.
Mozes napisati od te koja i dalje radi, od druge dvije namamo koristi
Vjerovatno jeste Dada. Stara sam musterija koja joj vise nema broj. Ako imas mozes poslati u pp. Volio bih se cuti sa njom pa ako pristane Ok. Isto je Ok i ako ne pristane. U svakom slucaju hvala tiBrate na Stupu plavu sisatu imaš jedino Marinu, radi erotske masaze. Ona ti ne pruža szx. Ti vjerovatno misliš na Dadu, ona je radila sex, da samo klasični i ne radi vise. Njena drugarica Selma, nekad bila plava nekad crvena iza hife, isto ne radi vise.
Ona ne radi vise.Vjerovatno jeste Dada. Stara sam musterija koja joj vise nema broj. Ako imas mozes poslati u pp. Volio bih se cuti sa njom pa ako pristane Ok. Isto je Ok i ako ne pristane. U svakom slucaju hvala ti
Vjerovatno jeste Dada. Stara sam musterija koja joj vise nema broj. Ako imas mozes poslati u pp. Volio bih se cuti sa njom pa ako pristane Ok. Isto je Ok i ako ne pristane. U svakom slucaju hvala ti
Vjerovatno jeste Dada. Stara sam musterija koja joj vise nema broj. Ako imas mozes poslati u pp. Volio bih se cuti sa njom pa ako pristane Ok. Isto je Ok i ako ne pristane. U svakom slucaju hvala ti
Ovo neka starka a utegnuta, 40 i nesto ?Ova je bila aktuelna 2020 . Sigurno na nju mislis .
Izgleda bolje od svih koje se nude u Sa a imaju 20,25 god.Ovo neka starka a utegnuta, 40 i nesto ?
Imal neko broj od ove ?Ova je bila aktuelna 2020 . Sigurno na nju mislis .
Majmune glupi, sta ti znaci pravi profil, ko je adekvatan da kaze, sta je pravi profil, koliko je pravih profila, a osobe nemaju svoju sliku ili ime.Jebo te bog glupi, nije ti ovo fejsbuk grupa da se javljas preko laznih profila nego moras s pravog isto ko da dodjes u bordel s maskom betmena
Dada... Nažalost u penziji. Jedna od najboljih iskustava u svakom smislu.Vjerovatno jeste Dada. Stara sam musterija koja joj vise nema broj. Ako imas mozes poslati u pp. Volio bih se cuti sa njom pa ako pristane Ok. Isto je Ok i ako ne pristane. U svakom slucaju hvala ti
meni je rekla isto da dodjem na ilidzu doduse nista x bon,jesi je ti vidio ili ?Amra rozic prevara trazi bon kad dode se na adresu
Jeste, to je ona. Ima li sad neki kontakt kako joj se mogu javiti?Ova je bila aktuelna 2020 . Sigurno na nju mislis .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|