Zbog čega najviše?Lose iskustvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog čega najviše?Lose iskustvo
Mogao si naj vaznije napisati, u kom gradu jepojedinci ili ste ograniceni ili provokatori sa glupim pitanjima...dao sam broj,nazovite,dogovarajte pitajte...broj je ispravan,zenska je dostupna...rekao sam dobro pusi jos bolje se kara
Ma jokJeli ovo ona tetovirana
Odakle jepojedinci ili ste ograniceni ili provokatori sa glupim pitanjima...dao sam broj,nazovite,dogovarajte pitajte...broj je ispravan,zenska je dostupna...rekao sam dobro pusi jos bolje se kara
A nisi spomeno da su njih dvije u igri debela plava tetivirana i crna isto tetovirana.Lose iskustvo.Mogao si naj vaznije napisati, u kom gradu je
Jel ovo ona Jelena debela ?A nisi spomeno da su njih dvije u igri debela plava tetivirana i crna isto tetovirana.Lose iskustvo.
Brate dragi sa oglasa stavljaš brojeve ne kontam ???pochkopacenici.... Sarajevo... evo Vam broj guzite ja odo..... 063740646....recenzije 5+
Vjerovatno neznam ime plava debela ima dosta tetovaza i iznad guzice ima tetovazu a takva je i druga crna sto radi sa njom samo nije debela.Jel ovo ona Jelena debela ?
+387 63 400 634jel ima tko kontakt za Mostar?
Spasavajte i pošaljite broj u Inbox…
Moze broj DrugKakva su vam iskustva s njom?
Pogledajte prilog 5897
Ja isto upadnem pročitat osvrte pa ostanem šokiran koliko love ljudi daju kurvi za sat vremena. I to ne vrhunskim pičkama nego ovim svaštarama koje daju svima i o kojima forumaši raspravljaju. Čak toliki očaj da se ne može lako do broja nijedne prave kurve, sve neke A bonašice ili lažni muškarci pod ženskim profilima koji samo vrebaju prevarit nekog naivca da im uplati ranije.ne pametujem ja ovdje , vecinom samo citam, nije ni cudo kad su se djevojke uzdigle, kad ste ti i ovakvi ko ti spreman dati fine pare za neku rospiju, da se vise cijenite, mozda bi vas i zene cijenile
i to sto kazes, da su to neke vrsne ribe, pa haj, bolje mozes naci na svakoj kasi u svakom supermarketu, ali ako cemo iskreno ove lokalne kurve placaju samo oni koji ne mogu drugacije umocitiJa isto upadnem pročitat osvrte pa ostanem šokiran koliko love ljudi daju kurvi za sat vremena. I to ne vrhunskim pičkama nego ovim svaštarama koje daju svima i o kojima forumaši raspravljaju. Čak toliki očaj da se ne može lako do broja nijedne prave kurve, sve neke A bonašice ili lažni muškarci pod ženskim profilima koji samo vrebaju prevarit nekog naivca da im uplati ranije.
Ma jebala te ona usta eto boli me kurac da idem gore u desni ugao po 100ti put to vec pisete nek pita ko sta hoce u cemu je problemNemojte samo novi roman o Ilmi pisati, zaboga... Ima stari roman, samo potrazite na temi. Desni gornji ugao, pretraga i eto Ilme, citavi volumeni su napisani o njoj.
Ti si odakle+385915334236
o i mene animaTi si odakle
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|