BLX
Well-known member
Prati ona forum, ima profil ovdje. Pregleda i poruke na mob... Odluči li raditi, sama će te kontaktirati.Ljudi javlja li se ikom Ivana +38766359332?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prati ona forum, ima profil ovdje. Pregleda i poruke na mob... Odluči li raditi, sama će te kontaktirati.Ljudi javlja li se ikom Ivana +38766359332?
Što se prenemažePrati ona forum, ima profil ovdje. Pregleda i poruke na mob... Odluči li raditi, sama će te kontaktirati.
Sama odlučuje s kim će, i koliko će uopšte da radi. Malo se povukla sa scene ali ipak prisutna i za svoju dušu radi. Jesam dogovarao, ali nisam bio. Djeluje jako korektna i prijatna u komunikaciji. Mada su je mnogi ovdje blatili, a siguran sam da o a to zaslužila nije. U suštini je najbitnije da nije lažnjak, odgovoriće ako želi!Što se prenemaže![]()
pa to je divno...kurva koja radi za svoju dusu..respectSama odlučuje s kim će, i koliko će uopšte da radi. Malo se povukla sa scene ali ipak prisutna i za svoju dušu radi. Jesam dogovarao, ali nisam bio. Djeluje jako korektna i prijatna u komunikaciji. Mada su je mnogi ovdje blatili, a siguran sam da o a to zaslužila nije. U suštini je najbitnije da nije lažnjak, odgovoriće ako želi!
Svaka poštovanje zaslužuje, mada ja ne koristim takve grube nazive za njih...pa to je divno...kurva koja radi za svoju dusu..respect
Bio sam ja poodavno sanjom meni je bilo odlicno i jako je urednaSvaka poštovanje zaslužuje, mada ja ne koristim takve grube nazive za njih...
Odakle je Ivana?Ljudi javlja li se ikom Ivana +38766359332?
BanjalukaOdakle je Ivana?
Ti si dobro informisan o dešavanjima u gradu, jeli tačna priča da je trenutno aktuelan Karanovac ?Svaka poštovanje zaslužuje, mada ja ne koristim takve grube nazive za njih...
Trebaju staviti cijenu pola sata 300 eura
Majo šta kažeš ti dal je ovo previše aa
mozes i jebat ponekad poslje par godinaHiljadu puta smo pisali o Marini
Pored masaže može i drkica![]()
Ne može se doći do nje, sere na porukama, a na telefon se ne javljaAko bude neko isao kod Lenke,neka javi iskustva...
Neko je cini mi se ovdje pisao da mu je lizala jaja i kitumozes i jebat ponekad poslje par godina
Kad sam bio u Bl par puta je kontaktirao pa nije odgovorilaSama odlučuje s kim će, i koliko će uopšte da radi. Malo se povukla sa scene ali ipak prisutna i za svoju dušu radi. Jesam dogovarao, ali nisam bio. Djeluje jako korektna i prijatna u komunikaciji. Mada su je mnogi ovdje blatili, a siguran sam da o a to zaslužila nije. U suštini je najbitnije da nije lažnjak, odgovoriće ako želi!
Čudi me da je paksu preskočila, i to je trebala polizati.Neko je cini mi se ovdje pisao da mu je lizala jaja i kitu![]()
Da ti da joj izmasiras vrat. Meni rekla bole me ruke od masaza mogao si me izmasirati malo. Nazoveš je i sve ti objasni. Ako je dobiješ.Vi koji ste bili kod Marine, otprilike na sta to lici, jel dopusta da je ikako dirate i sl, po bilo kojem dijelu tijela? Kontam otici pa me zanima neki info prije odlaska. Moze i privatna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|