BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Citam , dodjem do pola , protrljam oci i opet ponovi procitam jer ne vjerujem sta citam.

Cega smo se odrekli ?
Odrekli smo se stramputice , lahke pare , droge , nemorala , kockastih glava , loseg drustva , sve to na ustrb dobrog drustva , elokventnih ljudi, postenog posla , visokog morala , vjere u sebi , visokog obrazovanja i jos mnogo toga.

Ti mi nasao hvaliti zivot jedne kurve i sta je kilometrima kurca ona zaradila od nekog ko je zivot posvetio ispravnim stvarima.
Pa one ne znaju sabrati 2 i 2 evo i sam kazes.Koliko su to isprane glave i neuracunljive osobe , zaradi dnevno 200+Eura , sutra te moli da dodjes za 20Eura.

Cast rijetkima , koje znaju sabirati.Naravno ne branim taj novac , nije ona u svom Mercedesu nista bolja od one kasirke u Bingu , samo sto je kasirka mnogo casnija i karakternija.

Postoje najnemoralnije 2 skupine ljudi , kad ne znas sta ces , kad nema ambicije , kad si propalica i kad ne zelis nista da radis a kao volio bi da imas para.To je kod muskaraca biti diler a kod zena biti kurva.

Jako rijetko se “upalim” , inace se sprdam ali kralju ne pravi mi od govana pitu.Taj hvalospjev na racun niskomoralnih zena je slika i prilika danasnjeg drustva.One kao moralisu i dobijaju medijski prostor a nizasta osim za kurca nisu.

P.S. Nadam se da se ove funjare nece naci uvrijedjene , nista nije recene sto one vec ne znaju, da znaju sjedile bi u klupama za ucenje a ne sirile nogice u krevetu.
Pusti pri;u bez veze ti je. Ovaj forum nije za tu i takvu šuplju priču.
Koja je razlika između tebe koji koji tražiš seks koji plaćaš novcem i osobe koja ti pruža te usluge za novac.
Nema razlike po pitanju morala.
Svako ima svoj stav svoj pravac i sretno mu bilo.

Zato razmijenimo neka iskustva pomozimo jedni drugima ako mozemo . Ako to nemozemo nemojmo mlatiti praznu slamu.

Sjeća li se neko Melise Grdjo nekada se predstavljala kao Mirela, sitnija zgodna, lijepa. Bila nekad na sextazi možda se udala kao da ne postoji

To nije starka vec gerijatrija, starke su do 55 max al da su ko monika belucci
Mi smo pretezno ovdje svi frajeri do jaja pa da nam pariraju ribe koje lice na Moniku Beluci.😂
Jos tesko izdvojiti 150km.Ni para,ni muda ni face?.Ja bih volio vidjeti pola forum kako izgleda.
Nego smo sakriveni iza tastature pa mozemo pisati sta nam volja.
Garant pola pivskih stomaka a ispod stomaka smoki😂

Mi smo pretezno ovdje svi frajeri do jaja pa da nam pariraju ribe koje lice na Moniku Beluci.😂
Jos tesko izdvojiti 150km.Ni para,ni muda ni face?.Ja bih volio vidjeti pola forum kako izgleda.
Nego smo sakriveni iza tastature pa mozemo pisati sta nam volja.
Garant pola pivskih stomaka a ispod stomaka smoki😂
Ma realno tko želi zenu od 55+ kuka ako zaista nije mnogo dobra, pogotovo ako jos trebaš platiti

Ma realno tko želi zenu od 55+ kuka ako zaista nije mnogo dobra, pogotovo ako jos trebaš platiti
A sta ce ti ako ne valja.Ako je oronula i stara ne vrijedi nikako ni da platis ni da ne platis.
To 35,45,55,to su samo brojevi.Botoksi silikoni,teretana naprave cudo vjeruj mi.
Ja sam bio u Bg prije 7 dana,kakve zene,od 18 do 60 odprilike.Kakvih starki ima bolje nego nase ovdje klinke.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh