Pusti pri;u bez veze ti je. Ovaj forum nije za tu i takvu šuplju priču.Citam , dodjem do pola , protrljam oci i opet ponovi procitam jer ne vjerujem sta citam.
Cega smo se odrekli ?
Odrekli smo se stramputice , lahke pare , droge , nemorala , kockastih glava , loseg drustva , sve to na ustrb dobrog drustva , elokventnih ljudi, postenog posla , visokog morala , vjere u sebi , visokog obrazovanja i jos mnogo toga.
Ti mi nasao hvaliti zivot jedne kurve i sta je kilometrima kurca ona zaradila od nekog ko je zivot posvetio ispravnim stvarima.
Pa one ne znaju sabrati 2 i 2 evo i sam kazes.Koliko su to isprane glave i neuracunljive osobe , zaradi dnevno 200+Eura , sutra te moli da dodjes za 20Eura.
Cast rijetkima , koje znaju sabirati.Naravno ne branim taj novac , nije ona u svom Mercedesu nista bolja od one kasirke u Bingu , samo sto je kasirka mnogo casnija i karakternija.
Postoje najnemoralnije 2 skupine ljudi , kad ne znas sta ces , kad nema ambicije , kad si propalica i kad ne zelis nista da radis a kao volio bi da imas para.To je kod muskaraca biti diler a kod zena biti kurva.
Jako rijetko se “upalim” , inace se sprdam ali kralju ne pravi mi od govana pitu.Taj hvalospjev na racun niskomoralnih zena je slika i prilika danasnjeg drustva.One kao moralisu i dobijaju medijski prostor a nizasta osim za kurca nisu.
P.S. Nadam se da se ove funjare nece naci uvrijedjene , nista nije recene sto one vec ne znaju, da znaju sjedile bi u klupama za ucenje a ne sirile nogice u krevetu.
Koja je razlika između tebe koji koji tražiš seks koji plaćaš novcem i osobe koja ti pruža te usluge za novac.
Nema razlike po pitanju morala.
Svako ima svoj stav svoj pravac i sretno mu bilo.
Zato razmijenimo neka iskustva pomozimo jedni drugima ako mozemo . Ako to nemozemo nemojmo mlatiti praznu slamu.