Djon950
Active member
tek dosa danaskoji kurac si onda stalno tu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tek dosa danaskoji kurac si onda stalno tu?
Al bas bi volio da se javi u Privat kog sam ja to vrijeđo. Morti me admin s Anom zamijenio ona vrijeđa ljudeNe u tom je stvar
Nije on kriv. Nego ona 2 idiota od rebica i kreten onaj sto je pio vodu. Rebić 5 min pred kraj drka po kopačkama i mjenja to možeš radit protiv Srbije, Ugande . Azerbejdžana i slično, ali ne španjolske. Onaj gardiol kako već pije usred igre vode pa nemos to. I bilo bi izjednačeno i i islo bi na penale i zguzili Španjolce, a možda i nebi bilo penala jer bi vodiliPa i ja ..ma nesto konkretno...e Kramaric me zajbo...da je ono pogodio Sig nije imala izlaza...
A vjv igrao na Francuze...Ja cu Kramarica na crnu listu da je ono pogodia ja bi zavrsio kod tebe....@Kozjak Dida šta ti Paul pogba skrivio da je na crnoj listi. Opet će me optužit da trolam teme pa moram vako
A ovo je Sig namjenjeno soryA vjv igrao na Francuze...Ja cu Kramarica na crnu listu da je ono pogodia ja bi zavrsio kod tebe....
Sigi i bez šminke si zgodna a sise su ti super volim velikeEto jedna bez sminke... Taman listala po slikama.... A sise nazalost bacit ne mogu![]()
De si patkovinooooo kucoo stara....
Joj sigi kako si lijepaDe si patkovinooooo kucoo stara....![]()
Joj patak kako si dosadanJoj sigi kako si lijepa
Šta si ti vidoviti Milan? Kako možeš znat kakve su nečije sise čije nisi vidioSigi i bez šminke si zgodna a sise su ti super volim velike
E baš ti HvalaJoj patak kako si dosadan
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|