Patak
Well-known member
E baš ti HvalaJoj patak kako si dosadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E baš ti HvalaJoj patak kako si dosadan
jebote,sve komentiraš ? nek se čovjek veseliŠta si ti vidoviti Milan? Kako možeš znat kakve su nečije sise čije nisi vidio
Sombi samo ti mozes komentirati ..zato sto si imao priliku uzivo gledati i dirati...nadam se da cu i ja imati priliku....jebote,sve komentiraš ? nek se čovjek veseli
nezaboravno iskustvo. vrijedi svegaSombi samo ti mozes komentirati ..zato sto si imao priliku uzivo gledati i dirati...nadam se da cu i ja imati priliku....
Pod a) Imam pravo. Pod b) Nije bas sve samo određene teme. Pod c) Zamjenio si me s patkom on komentira sve. I zadnje pogledaj kolko ima mojih koemntsra danas mojih, a kolko stranica tak da ajd sad možeš u miru lovit šarane .jebote,sve komentiraš ? nek se čovjek veseli
Pogledaj u karte nemoj se nadat. Nada je kurvaSombi samo ti mozes komentirati ..zato sto si imao priliku uzivo gledati i dirati...nadam se da cu i ja imati priliku....
Rekao mu MadMax koji ih isto nije vidio. Ako nađu trećega koji ih nije vidio biće konda su ih mijesili sat vremena.Šta si ti vidoviti Milan? Kako možeš znat kakve su nečije sise čije nisi vidio
Nije neka. Nisi napisao jel gfe. I zamisli sad cura dođe u zg i kako ce venty? Neće znat jel gfe i jel može ici ili ne?Imam recenzijuuuuuuuu!
Ja pišem bitne stvari a ne seljački, pušila, jebala, skakala...ja to profesionalno. Sveobuhvatno.Nije neka. Nisi napisao jel gfe. I zamisli sad cura dođe u zg i kako ce venty? Neće znat jel gfe i jel može ici ili ne?
Recimo ako je Sisata verzija za siromašne ovo je turbo profi verzija Sisate za bogataše.Nije neka. Nisi napisao jel gfe. I zamisli sad cura dođe u zg i kako ce venty? Neće znat jel gfe i jel može ici ili ne?
Napišeš da se zanima za festival. Bitna je stavka jel puši sa ili bez kondoma. Za venturu je bitno jel ima gfe.Ja pišem bitne stvari a ne seljački, pušila, jebala, skakala...ja to profesionalno. Sveobuhvatno.
Sisatoj ne znamo cijenu. Tj znaju ovi sombrero oldie Ventura i ex mod ne znam jel ima taj koji novi acc. Taje cijenu ko zmija nogeRecimo ako je Sisata verzija za siromašne ovo je turbo profi verzija Sisate za bogataše.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|