koji kurac si onda stalno tu?ka da je ikada bia dobar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji kurac si onda stalno tu?ka da je ikada bia dobar
tek dosa danaskoji kurac si onda stalno tu?
Al bas bi volio da se javi u Privat kog sam ja to vrijeđo. Morti me admin s Anom zamijenio ona vrijeđa ljudeNe u tom je stvar
Nije on kriv. Nego ona 2 idiota od rebica i kreten onaj sto je pio vodu. Rebić 5 min pred kraj drka po kopačkama i mjenja to možeš radit protiv Srbije, Ugande . Azerbejdžana i slično, ali ne španjolske. Onaj gardiol kako već pije usred igre vode pa nemos to. I bilo bi izjednačeno i i islo bi na penale i zguzili Španjolce, a možda i nebi bilo penala jer bi vodiliPa i ja ..ma nesto konkretno...e Kramaric me zajbo...da je ono pogodio Sig nije imala izlaza...
A vjv igrao na Francuze...Ja cu Kramarica na crnu listu da je ono pogodia ja bi zavrsio kod tebe....@Kozjak Dida šta ti Paul pogba skrivio da je na crnoj listi. Opet će me optužit da trolam teme pa moram vako
A ovo je Sig namjenjeno soryA vjv igrao na Francuze...Ja cu Kramarica na crnu listu da je ono pogodia ja bi zavrsio kod tebe....
Sigi i bez šminke si zgodna a sise su ti super volim velikeEto jedna bez sminke... Taman listala po slikama.... A sise nazalost bacit ne mogu
De si patkovinooooo kucoo stara....
Joj sigi kako si lijepaDe si patkovinooooo kucoo stara....
Joj patak kako si dosadanJoj sigi kako si lijepa
Šta si ti vidoviti Milan? Kako možeš znat kakve su nečije sise čije nisi vidioSigi i bez šminke si zgodna a sise su ti super volim velike
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|