Sisata i guzata
Well-known member
Pa moram pobicA Venti çe u raj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moram pobicA Venti çe u raj...
Ma nis admin mi napisao privatnu poruku kao da imam zadnje upozorenje za vrijeđanje ako ponovim trajni ban.A kaj ti pise?
A nis ne pise koga i u kojoj temi?Ma nis admin mi napisao privatnu poruku kao da imam zadnje upozorenje za vrijeđanje ako ponovim trajni ban.
Ne u tom je stvarA nis ne pise koga i u kojoj temi?
E bas bi mogao jos da da neki popust....to bi bia posao...Napravi trajni nalog na Sig, ko neki drugi penzioneri...
a brale ne seri, ima bolji slika svugdi. šta, ženska stavila šminku i malo se cice vide. ne možeš ni prociniti kakva je zapravo.Sigica dobra ti profilna
Prije 2 ure ti je bila skroz ok. Al si se otriznija?a brale ne seri, ima bolji slika svugdi. šta, ženska stavila šminku i malo se cice vide. ne možeš ni prociniti kakva je zapravo.
Ni ne moras... Tko je vidio da moras....a brale ne seri, ima bolji slika svugdi. šta, ženska stavila šminku i malo se cice vide. ne možeš ni prociniti kakva je zapravo.
Ljubičasta kosa ili ljubičasti odsjaj?Eto jedna bez sminke... Taman listala po slikama.... A sise nazalost bacit ne mogu
Ma kakvo bacanje ..daj da ih ja pripazim...Eto jedna bez sminke... Taman listala po slikama.... A sise nazalost bacit ne mogu
Kosa... Tj tada bila prije dva tri tjednaLjubičasta kosa ili ljubičasti odsjaj?
To smo dogovoriliMa kakvo bacanje ..daj da ih ja pripazim...
Oću detalje dogovora. Oću nešto lipo da se desi.To smo dogovorili
Pa i ja ..ma nesto konkretno...e Kramaric me zajbo...da je ono pogodio Sig nije imala izlaza...Oću detalje dogovora. Oću nešto lipo da se desi.
pa nisan baš to reka. reka san da nemožeš pravu slku baš dobiti.Prije 2 ure ti je bila skroz ok. Al si se otriznija?
To smo dogovorili
ne moran, ali neki će oslipit jer traže svaki jebeni detaljNi ne moras... Tko je vidio da moras....
Hajde nocas mi dodi... Jaoo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|