Kozjak Dida
Well-known member
Mene naljuti kad god sa nekim debatira dozvoljova da ga diskutant spusti na svoj nivo niskog IQ a tu nema šanse...Ma ne svadjamo se. Volim ja Dida
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene naljuti kad god sa nekim debatira dozvoljova da ga diskutant spusti na svoj nivo niskog IQ a tu nema šanse...Ma ne svadjamo se. Volim ja Dida
Kako ti volis sebe sto mi volimo tebeHaha ne, ali zanimljivo je koliki utjecaj imam na vas kada pricate o meni i kada me nema
Strašno...di ide ova omladina...Haha ne, ali zanimljivo je koliki utjecaj imam na vas kada pricate o meni i kada me nema
E jbg a ja mislio da ssu stvarne slike...Mislio sam na stvarnu osobu koja se krije iza tog nadimka? Pusti slike...
MislisMene naljuti kad god sa nekim debatira dozvoljova da ga diskutant spusti na svoj nivo niskog IQ a tu nema šanse...
Eto jesam... Cim pises vec treci post o meniJa nisan jer mi nisi zanimljiva
Neko ih skupia sa ulice ili su ispale iz novinaE jbg a ja mislio da ssu stvarne slike...
Bog, ti sigurno misliš da je Tito dječak sa Sutle, da su Amerikanci bili na mjesecu i da smo mi iz Irana???E jbg a ja mislio da ssu stvarne slike...
Ova pod pišom ili u đepu?"nema stresa i besa kad puna je kesa"
Vasa izgleda prazno
Ee.. Bila sam ja davno mladaa....Strašno...di ide ova omladina...
Pod kesa mislis na jaja?"nema stresa i besa kad puna je kesa"
Vasa izgleda prazno
U dzepu... Da je pod pisom ne bi bili uzrujani...Ova pod pišom ili u đepu?
E kod mene sve prazno.."nema stresa i besa kad puna je kesa"
Vasa izgleda prazno
Sreca sutra prvi ..dolazi mmirovinaU dzepu... Da je pod pisom ne bi bili uzrujani...
Bitno da je i ona druga prazna Mirooo...E kod mene sve prazno..
Napravi trajni nalog na Sig, ko neki drugi penzioneri...Sreca sutra prvi ..dolazi mmirovina
Zašto vrijeđaš? Stvarno si seljo. Summjam da si kad pičku vidio u živoTi mu bas zlo zelis kad ga saljes kod zene koja izgleda kao debeli meksikanac
Ma sta. Ima da castim starog gospodina... Kao ona iz zumberackaNapravi trajni nalog na Sig, ko neki drugi penzioneri...
Malo si ti blesavo reka jer ispadne da moras ka volit neku koja komentira na forumu da bi volia pickuZašto vrijeđaš? Stvarno si seljo. Summjam da si kad pičku vidio u živo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|