Kozjak Dida
Well-known member
Točno, ali oni što dobro vide ne bi platili . Ipak moraš birati.Kako god.. Bitno da su svi platili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Točno, ali oni što dobro vide ne bi platili . Ipak moraš birati.Kako god.. Bitno da su svi platili
Niti sam nervozan, niti mi je forum bitan, a ponajmanje mi je bitna osoba koja lijeci vlastite frustracije na osobama sa foruma koji mu nije bitan.Opet si nervozan i forum ti je bitan, nikad nećeš to naučiti.
Stari ko si sad ti. Procitao si me odmah nema sta. Odi radi u FBI kao profiler ljudi.ne tribaš. vidia san. a ovi max sere jer misli da će odi ispasti neka faca. ma odi! puka je
a ti si ka Mel Gibson u Mad Maxu jeli? koji dio? 1, 2, 2 ili onaj novi?Stari ko si sad ti. Procitao si me odmah nema sta. Odi radi u FBI kao profiler ljudi.
ahahahaahahahhahahhaha kako si originalan. A ti si ka đon sa cipele jel?a ti si ka Mel Gibson u Mad Maxu jeli? koji dio? 1, 2, 2 ili onaj novi?
boli me djonahahahaahahahhahahhaha kako si originalan. A ti si ka đon sa cipele jel?
Ti si daleko najosjetljiviji član foruma, nije to tako loše ali nije dobro za tebe. Reakcije su ti na nivou uvrijeđene šiparice.Niti sam nervozan, niti mi je forum bitan, a ponajmanje mi je bitna osoba koja lijeci vlastite frustracije na osobama sa foruma koji mu nije bitan.
dobro djoneboli me djon
Da malo pazljivije citas moje recenice shvatio bi koliko sam osjetljiv a i koliko mi je stalo do toga sto ti mislis o meni.Ti si daleko najosjetljiviji član foruma, nije to tako loše ali nije dobro za tebe. Reakcije su ti na nivou uvrijeđene šiparice.
dobro djone
Bravo Djone
film je prva ligaBravo Djone
Meni tebe samo žao, imaš potencijala al ne znaš ga koristiti.Da malo pazljivije citas moje recenice shvatio bi koliko sam osjetljiv a i koliko mi je stalo do toga sto ti mislis o meni.
Ideš se napojiti?Ajde zbogom.... Javite ako dode Marijole, dosadno mi je tu
Ahahahahahahaha ti si komedija. Bitno da si se ti ostvario na forumu.Meni tebe samo žao, imaš potencijala al ne znaš ga koristiti.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|