Djon950
Active member
i bolje ženske u filmovimaTo su bila vremena
Pogledajte prilog 2136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i bolje ženske u filmovimaTo su bila vremena
Pogledajte prilog 2136
Sad si već ozbiljno nervozan. Ako će ti biti lakše srediti ćemo posjet kod Sisate al nemoj se poslije žaliti.Ahahahahahahaha ti si komedija. Bitno da si se ti ostvario na forumu.
Pa presmijesan si koliko si dajes na vaznosti. Daj jos malo molim te.Sad si već ozbiljno nervozan. Ako će ti biti lakše srediti ćemo posjet kod Sisate al nemoj se poslije žaliti.
Ti mu bas zlo zelis kad ga saljes kod zene koja izgleda kao debeli meksikanacSad si već ozbiljno nervozan. Ako će ti biti lakše srediti ćemo posjet kod Sisate al nemoj se poslije žaliti.
To su bila vremena
Pogledajte prilog 2136
Sig ne izgleda taako jebemu. Mozda ima malo viska al je lijepo ukomponirano na njoj toTi mu bas zlo zelis kad ga saljes kod zene koja izgleda kao debeli meksikanac
Pa ako Zagoru nije smetalo što bi njemu?Ti mu bas zlo zelis kad ga saljes kod zene koja izgleda kao debeli meksikanac
Jesi je vidio?Sig ne izgleda taako jebemu. Mozda ima malo viska al je lijepo ukomponirano na njoj to
Koju svađu, ovo je prijateljski razgovor da se pomogne...U jebate ja kuham rucak i propustam svadju, jebo rucak!
Naravno, pa vrti nam tu par slika stalnoJesi je vidio?
Svadju, pa Did me samo uci zivotuU jebate ja kuham rucak i propustam svadju, jebo rucak!
Ma ne svadjamo se. Volim ja DidaAjde ništa protiv vas ali za svadju imate smišne nikove.
Mad Max gazi gasom po Kozjaku ili Mad Max se slomia na Kozjaku
Ne tribate se svadjati
Mozda je izgubia mot jer je prestar pa ne kužiSvadju, pa Did me samo uci zivotu
Haha ne, ali zanimljivo je koliki utjecaj imam na vas kada pricate o meni i kada me nemaIdeš se napojiti?
Mislio sam na stvarnu osobu koja se krije iza tog nadimka? Pusti slike...Naravno, pa vrti nam tu par slika stalno
Eto takvi ljudi su i ostat ce na tronu... Dok oni to pozeleHaha ne, ali zanimljivo je koliki utjecaj imam na vas kada pricate o meni i kada me nema
Ja nisan jer mi nisi zanimljivaHaha ne, ali zanimljivo je koliki utjecaj imam na vas kada pricate o meni i kada me nema
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|