D
Deleted member 4720
Guest
Moja je prazna istina, al bi skupio uvijek za tebeU dzepu... Da je pod pisom ne bi bili uzrujani...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja je prazna istina, al bi skupio uvijek za tebeU dzepu... Da je pod pisom ne bi bili uzrujani...
Nemojte me voljet... Molim vas...Malo si ti blesavo reka jer ispadne da moras ka volit neku koja komentira na forumu da bi volia picku
Ma nemoj molim te onako castiti..nevidje ja onda picke..Ma sta. Ima da castim starog gospodina... Kao ona iz zumberacka
Pa zato sam i reklaMa nemoj molim te onako castiti..nevidje ja onda picke..
Gle nije ona kriva sto mi nije mogla odoljetiMa nemoj molim te onako castiti..nevidje ja onda picke..
Ako misliš pred Gospoda sa nekim argumentima vrijeme ti je da počneš skuplati adute...Ma sta. Ima da castim starog gospodina... Kao ona iz zumberacka
Ja sam jedini Gospod u kojeg vjerujem...Ako misliš pred Gospoda sa nekim argumentima vrijeme ti je da počneš skuplati adute...
Ti pricajj sta hoces ...moje karte kazu da cu biti sa tobom....jos me nisu izdalePa zato sam i rekla
Vjerujem u Vas MiroooTi pricajj sta hoces ...moje karte kazu da cu biti sa tobom....jos me nisu izdale
ma kakva vira, to je samo lik koji pod nekim nikom piseVjerujem u Vas Mirooo
Za takve izjave si nekada gorio na lomači...ma kakva vira, to je samo lik koji pod nekim nikom pise
Da ti osobnu posaljem....mozda se svi nemoraju kriti iza neki nickova..ma kakva vira, to je samo lik koji pod nekim nikom pise
tad nije bilo interneta i nikova pa si vrime malo promasiaZa takve izjave si nekada gorio na lomači...
A alternativa ti je " u raju je lipo al u paklu je ekipa "...Ja sam jedini Gospod u kojeg vjerujem...
ne tribas, nisan pandurDa ti osobnu posaljem....mozda se svi nemoraju kriti iza neki nickova..
Uvik bilasta cu u raju sama...A alternativa ti je " u raju je lipo al u paklu je ekipa "...
Jes ti iz Solina?tad nije bilo interneta i nikova pa si vrime malo promasia
ne smin rec, ali skoro si pogodiaJes ti iz Solina?
A Venti çe u raj...Uvik bilasta cu u raju sama...
u raj ce oni koji ne jebu i samo drkaju na slikeA Venti çe u raj...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|