Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slikaj stomakEto jedna bez sminke... Taman listala po slikama.... A sise nazalost bacit ne mogu
Jesam... Bila je... Cekaj da se izvrte iznovaSlikaj stomak
Ma da slika svoju četku za kosu onda bi neko od ovi sta pisu reka 'oh Sig, jeba bi ti četku za kosu'Slikaj stomak
Samo opusteno, nemojte se nerviratiMa da slika svoju četku za kosu onda bi neko od ovi sta pisu reka 'oh Sig, jeba bi ti četku za kosu'
Dobro je Sta nije slikala svoje bichve ili patike
Jer onda bi neki reka 'svrsia bi ti u bicvi'Ma da slika svoju četku za kosu onda bi neko od ovi sta pisu reka 'oh Sig, jeba bi ti četku za kosu'
Dobro je Sta nije slikala svoje bichve ili patike
Hahahah obraduj fanoveJesam... Bila je... Cekaj da se izvrte iznova
Stavit ce sliku WC skoljke pa ce onda neko reci 'poliza bi skroz'.Hahahah obraduj fanove
Nemam ja veceg fana od tebe... Malo malo pa mi se obracas, privlacis paznju na sebeal rekla sam ti... DzabeHahahah obraduj fanove
Sanjan te. Nemogu bez tebe. Cin mi se obratis srce zaigraNemam ja veceg fana od tebe... Malo malo pa mi se obracas, privlacis paznju na sebeal rekla sam ti... Dzabe
Ne budi ka oni iz Istre koji plese sam po sobi u 4 ujutroSanjan te. Nemogu bez tebe. Cin mi se obratis srce zaigra
ka da je ikada bia dobarOvaj podforum postaje svaki dan sve gori
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|