D
Deleted member 4720
Guest
Mrzim kad se moram ponavljat, al jebi ga sta je tu je. Nemoj trkeljat na moje trkeljanje i ja cu pustiti tvoje trkeljanje na miru. Posteno?Drži se svog trkeljanja , meni pusti moje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzim kad se moram ponavljat, al jebi ga sta je tu je. Nemoj trkeljat na moje trkeljanje i ja cu pustiti tvoje trkeljanje na miru. Posteno?Drži se svog trkeljanja , meni pusti moje.
Vidjeli su me oni koje sam izabrala... I to mi dovoljno...u kurcu ste jer se svadjate zbog neke zenske koju niste ni vidili uzivo
zna se lipo smistit kad se slikaje pa dobro izgleda a mozda nije ni tako lipa u stvarnost, smo je izabrala dobar kutak
pa ako su sritni neka imVidjeli su me oni koje sam izabrala... I to mi dovoljno...
Ti ni ne znaš trkeljati, samo cmoljiti.Mrzim kad se moram ponavljat, al jebi ga sta je tu je. Nemoj trkeljat na moje trkeljanje i ja cu pustiti tvoje trkeljanje na miru. Posteno?
razumin, ali brate glupa je bazaAli ja sam profi prodavac magle osoba koja je dugo u ovome i koja zna sto tko voli cuti, vidjeti... Sto ce biti interesantno da se tu napise, sto ce dizati tenzije i citanost.. Kontate?
Izaberi boljeg oftamologa.u kurcu ste jer se svadjate zbog neke zenske koju niste ni vidili uzivo
zna se lipo smistit kad se slikaje pa dobro izgleda a mozda nije ni tako lipa u stvarnost, smo je izabrala dobar kutak
drkas na njene slike je li? imas druge na netu i skroz goleIzaberi boljeg oftamologa.
Izabrala je ove što su zaslijepljeni od starosti ili zaljubljenosti.Vidjeli su me oni koje sam izabrala... I to mi dovoljno...
Kako god.. Bitno da su svi platiliIzabrala je ove što su zaslijepljeni od starosti ili zaljubljenosti.
Jel ti shvacas da mi tvoje rijeci nemaju apsolutno nikakvu tezinu ni vrijednost. Pokusaj spustanja mene mi je toliko jadan, od osobe koja ima toliko godina zivotnog iskutva da ti to ne mogu uopce docarat.Ti ni ne znaš trkeljati, samo cmoljiti.
ma brale kakva zaljubljenost? samo bi ju tili jebati a stari čovik bi triba biti mudrijiIzabrala je ove što su zaslijepljeni od starosti ili zaljubljenosti.
kakve riči na forumu o kurvama, ma puka siJel ti shvacas da mi tvoje rijeci nemaju apsolutno nikakvu tezinu ni vrijednost. Pokusaj spustanja mene mi je toliko jadan, od osobe koja ima toliko godina zivotnog iskutva da ti to ne mogu uopce docarat.
Ja sam se tu kao rijetko tko iskreno izrazio što mislim o njenim slikama u seksualnom smislu pa ti je primjedba posve deplasirana.drkas na njene slike je li? imas druge na netu i skroz gole
a dobro. šta ja znan. ko će ova govna sve pročitatiJa sam se tu kao rijetko tko iskreno izrazio što mislim o njenim slikama u seksualnom smislu pa ti je primjedba posve deplasirana.
Opet si nervozan i forum ti je bitan, nikad nećeš to naučiti.Jel ti shvacas da mi tvoje rijeci nemaju apsolutno nikakvu tezinu ni vrijednost. Pokusaj spustanja mene mi je toliko jadan, od osobe koja ima toliko godina zivotnog iskutva da ti to ne mogu uopce docarat.
Što očekuješ od ovog foruma? Evo, ja ću ti odmah odgovoriti koliko je to realno.a dobro. šta ja znan. ko će ova govna sve pročitati
ne tribaš. vidia san. a ovi max sere jer misli da će odi ispasti neka faca. ma odi! puka jeŠto očekuješ od ovog foruma? Evo, ja ću ti odmah odgovoriti koliko je to realno.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|