NisamJesi bila kad u Veneciji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NisamJesi bila kad u Veneciji?
Idemo ja i ti u sumu ako hoces
auuu pa to je grehota. Sjest u konobu u Veneciji, pocastit se prefinim Tagliatelle verdi agli scampi e prosciuto, pa casa odlicnog Nero d’Avola, to ti je crno vino sa Sicilije, odlicno nesto
Fino pa neće nitko ic tamoauuu pa to je grehota. Sjest u konobu u Veneciji, pocastit se prefinim Tagliatelle verdi agli scampi e prosciuto, pa casa odlicnog Nero d’Avola, to ti je crno vino sa Sicilije, odlicno nesto
Aj vodi mene, nisam perder, nema sexaauuu pa to je grehota. Sjest u konobu u Veneciji, pocastit se prefinim Tagliatelle verdi agli scampi e prosciuto, pa casa odlicnog Nero d’Avola, to ti je crno vino sa Sicilije, odlicno nesto
Bespotrebna recenica Dida, ne moras se pokvariti uvijek, ponekad kazes vise ako nista ne kazesNisi je upoznao.
Zbilja? A u Beč, u restoran Esivogel, jedna od najpoznatijih. Na Wienersnitzel i čašu beckog vina iz Strebersdorf-aFino pa neće nitko ic tamo
Mislis Jack?Onaj idiot John će doc da nešto snimimo onaj idiot koji me živcira tu namjerno u pm
aj samo vrh glavica malo na ulaz u guzu, samo to hhahahahahaAj vodi mene, nisam perder, nema sexa
Aha da kako mu već nickMislis Jack?
Jack rimuje se sa ŠpekAha da kako mu već nick
Ano, jel se ti jebes ili samo nas podjebavas ovdje ?Aha da kako mu već nick
Ja sam uvijek za seksAno, jel se ti jebes ili samo nas podjebavas ovdje ?
Kad i gdje ?Ja sam uvijek za seks
U Rijeci upravo sadKad i gdje ?
pitaj adminaMeni i dalje nije jasno kog sam ja vrijeđao, a dobio zadnje upozorenje ako ponovim trajni ban.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|