Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kaj snimate?Onaj idiot John će doc da nešto snimimo onaj idiot koji me živcira tu namjerno u pm
Ma ništa bolje mu je da ne dolazi kad misli sve loše o meni može dobit samo s bicem i koji ….a kaj snimate?
Ma to se on folira tu po forumu da frajer ispadne, vraga bi htio doc do tebe da mu se ne svidjas heheMa ništa bolje mu je da ne dolazi kad misli sve loše o meni može dobit samo s bicem i koji ….
Hehe ne može odbit ponudu koju mu nudila jučerMa to se on folira tu po forumu da frajer ispadne, vraga bi htio doc do tebe da mu se ne svidjas hehe
Pa kako se ne zaljubiti u osbu poput tebe, i u ovakvu prdaru...mmm ja bi te odmah uzeo na sat vremena samo da mi kazes cijenuHehe ne može odbit ponudu koju mu nudila jučer
A i to sta kažeš . Zaljubio se u mene hehehe
sto posto ti velim, ja sam u osnovnoj curi koja mi se svidjala stavil bubu u pernicu hahaHehe ne može odbit ponudu koju mu nudila jučer
A i to sta kažeš . Zaljubio se u mene hehehe
ma kaj sat vremena, odmah ženitPa kako se ne zaljubiti u osbu poput tebe, i u ovakvu prdaru...mmm ja bi te odmah uzeo na sat vremena samo da mi kazes cijenu
Pa dobro, sat vremena da se upoznamo, da pricamo i da se zabavimo, kasnije upoznat roditelje i odmah svadba da. ne valja gubiti vrijemema kaj sat vremena, odmah ženit
Moraš mi kupit lijep prsten i odvest me ne večeruPa dobro, sat vremena da se upoznamo, da pricamo i da se zabavimo, kasnije upoznat roditelje i odmah svadba da. ne valja gubiti vrijeme
ma to sve stignes i kasnije, prvo zenit, zivot je kratak hehePa dobro, sat vremena da se upoznamo, da pricamo i da se zabavimo, kasnije upoznat roditelje i odmah svadba da. ne valja gubiti vrijeme
Imam burek od jucer, pola litre ribara, mozemo u park na klupicu ako hoces ? Zvao sam vatrenu ali ona me odjebalaMoraš mi kupit lijep prsten i odvest me ne večeru
Ma i to sto kazes, pa kud puklo da puklo ahahama to sve stignes i kasnije, prvo zenit, zivot je kratak hehe
Ima prekrasna romanticna konoba u Veneciji, Taverna al Remer, a poslije voznja GondolomMoraš mi kupit lijep prsten i odvest me ne večeru
ma jasna stvar, prvo zenit. a ne da podrobis lovu i vrijeme, a kasnije štanga, starom se ne svidjas pa nis od svadbeMa i to sto kazes, pa kud puklo da puklo ahaha
Jesi bila kad u Veneciji?Hehe još ima romantičnih muškarca
Johne vidiš ti to eh moj johne hehe luđače .
ma tam ima previse onih kaj boce skupljaju, nemres u miru pipkat. radje odi na Jelenovac u sumu heeheE jebi ga sad, ja sam mislio do meka na kolodvor i na klupcu uz fontane
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|