Kozjak Dida
Well-known member
Da je upoznaš znao bi o čemu pričam.Bespotrebna recenica Dida, ne moras se pokvariti uvijek, ponekad kazes vise ako nista ne kazes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je upoznaš znao bi o čemu pričam.Bespotrebna recenica Dida, ne moras se pokvariti uvijek, ponekad kazes vise ako nista ne kazes
Ajde daj malo to razradi, objasni, obrazlozi. Nemres samo tako nesto reci i to je to sadDa je upoznaš znao bi o čemu pričam.
A kaj ti pise?Meni i dalje nije jasno kog sam ja vrijeđao, a dobio zadnje upozorenje ako ponovim trajni ban.
Pitaj Venturu , on ju je upoznao.Ajde daj malo to razradi, objasni, obrazlozi. Nemres samo tako nesto reci i to je to sad
Premalo rijeci Dida, pitao sam tebe jer si ti imao nesto za reci na tu temu. Ventura nije nista imao za reci na moj komentar. Pa onda valjda mozes to i objasniti?Pitaj Venturu , on ju je upoznao.
Ni ja.....Ja ne poznajem Sisatu.
Sisata ne poznaje guzatu.Ni ja.....
Bome nije... Nije se taj jos rodio....Pitaj Venturu , on ju je upoznao.
Pa sta onda trkeljasJa ne poznajem Sisatu.
Jel je ti znaš?Pa sta onda trkeljas
Tocno onako kako sam napisao je znam.Jel je ti znaš?
JesamBome nije... Nije se taj jos rodio....
Ventura kaze Dida da te pitam kakva je Sig?
Znači nemaš pojma, e da znaš ne bi ni ti trkeljao.Tocno onako kako sam napisao je znam.
Ja razumijem zasto sam ja trkeljao, al mi nije jasno tvoje trkeljanje.Znači nemaš pojma, e da znaš ne bi ni ti trkeljao.
Drži se svog trkeljanja , meni pusti moje.Ja razumijem zasto sam ja trkeljao, al mi nije jasno tvoje trkeljanje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|