Nismo idioti,ovo je zajebancija.Ma i ja brišem profil dosta mi je idiota i svega zbogom zauvijek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo idioti,ovo je zajebancija.Ma i ja brišem profil dosta mi je idiota i svega zbogom zauvijek
Ili idiotkinjeNismo idioti,ovo je zajebancija.
Znam mijenjat felge i gume od auta.Znaš li kuhati čistiti peglati
Ne odlazi cek dok se netko dogovori s tobom budem ja našao način da ti dođem da te upoznat pa poslje brišemo zajedno profile. Budem te ženio ako mi se svidisMa i ja brišem profil dosta mi je idiota i svega zbogom zauvijek
Ana vrati seZbogom zauvijek
Odlično možeš zaboraviti na PatkaZnam mijenjat felge i gume od auta.
Vatrena kada gledamo tarot...Znam mijenjat felge i gume od auta.
halo vatreba jebote, pa koliko puta te moram zvat na bocu ribara i burek u park ???? ajmo dajMa uzmi bebu.Imaš gratis od mame cijeli život.Šala.BOLJE UZMI TAKSI I DOĐI KOD MENE ,JA TI NE MOGU NAPRAVITI BEBU
![]()
Sumjiva si i ti ? Jesi ti žena, shemale ili muško ili transvestit (muško koji misli da je zrna i oblaci se ko zena ) šta si od toga navedenog. Sve ne možeš bit možeš samo 1 od togaZnam mijenjat felge i gume od auta.
Ma ne ide ona nigdje.Samo je ljuta.Ima loš dan i to je to.Ana vrati se
Staniiiii, kuda Ano, nemoj tako, ti si nasaMa i ja brišem profil dosta mi je idiota i svega zbogom zauvijek
Ja bi s tobom u staju.halo vatreba jebote, pa koliko puta te moram zvat na bocu ribara i burek u park ???? ajmo daj
Šta ces u staji među kravama ili konjima?Ja bi s tobom u staju.![]()
Ma tko mi to dira patka.Zadsvit ču gaAna nemoj lomit srce patku. Ranit će se vodenim bojicama
Ajoj, nemam staju lutko, imam samo ribar i burekJa bi s tobom u staju.![]()
HeheMa tko mi to dira patka.Zadsvit ču ga![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|