Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili možda pimp i kolko mi platite da te jebem bez kondo
nula kn uvijek ja ne plaćamoh, ako ti napravim bebu, koliko placas onda ?
Okej ja ti napravim bebu, ali sama se brini o njoj i ja ne mislim plaćat alimentaciju dali ti to odgovara?Hehe nula kuna
Halo Anooo, kuda ces, polako. daj da dogovorimo posao prvoIdem jest i ne smetajte ne bok
To Ana ljubi te PatakIdem jest i ne smetajte ne bok
Dzabe si fin nes jebat .To Ana ljubi te Patak
SvaštaOkej ja ti napravim bebu, ali sama se brini o njoj i ja ne mislim plaćat alimentaciju dali ti to odgovara?
A gle ima ženski profil, a sad jel zena ili muško ne znam9 sati 500 kn ,pa bolje joj / mu je sladolede prodavat na rivi 9 sati , ... Eto i bonasi poceli pusiti buniku nidjee veze
AhDzabe si fin nes jebat .
A jbt a ona prevarantica traži bonove i ja tak popušio i nema samo lova na ruke odsadPitam j neku na fejsu kolko dođe seks cuo da nudi usluge kaže kondom nije obavezan radi sve druženje 9h 500 kn al moram joj Poslat a bon i Prekrit 2 znamenke i kada dođem provjeri bon ak sve štima družimo se 9h. S bonovima je sigurna da izbjegava djecuriljiju i prevarantw
Obicno su bonasi muski profili ...meni je i dalje fascinantno da netko nasjeda i dalje na toA gle ima ženski profil, a sad jel zena ili muško ne znam
Pa oce bebu. Oce da ju platim da joj napravim bebu. Poslje da se brinem o bebi ili plaćam alimentaciju. Ne možemo tak. To je ko da naručim taksi i da mu kažem da me otpelja tu i tu i onda od njega trazim da mi plati sto me vozio . Ona oce bebu i da se brinem o njoj i bebi, a nebi platila ne možemo tako u Europu.Svašta
Sig na aparatima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|