Ama ja ne pričam o Ani nego kokoši s fejsa, a Ana mi daleko ne da mi se do rijeke ici iz zgE nisi ti za akciju previse kompliciras...Ima Ana oglas javis se ..dogovoris ..otidjes...platis ...i sta nije jasno ....samo zajebavas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ama ja ne pričam o Ani nego kokoši s fejsa, a Ana mi daleko ne da mi se do rijeke ici iz zgE nisi ti za akciju previse kompliciras...Ima Ana oglas javis se ..dogovoris ..otidjes...platis ...i sta nije jasno ....samo zajebavas...
Nismo idioti,ovo je zajebancija.Ma i ja brišem profil dosta mi je idiota i svega zbogom zauvijek
Ili idiotkinjeNismo idioti,ovo je zajebancija.
Znam mijenjat felge i gume od auta.Znaš li kuhati čistiti peglati
Ne odlazi cek dok se netko dogovori s tobom budem ja našao način da ti dođem da te upoznat pa poslje brišemo zajedno profile. Budem te ženio ako mi se svidisMa i ja brišem profil dosta mi je idiota i svega zbogom zauvijek
Ana vrati seZbogom zauvijek
Odlično možeš zaboraviti na PatkaZnam mijenjat felge i gume od auta.
Vatrena kada gledamo tarot...Znam mijenjat felge i gume od auta.
halo vatreba jebote, pa koliko puta te moram zvat na bocu ribara i burek u park ???? ajmo dajMa uzmi bebu.Imaš gratis od mame cijeli život.Šala.BOLJE UZMI TAKSI I DOĐI KOD MENE ,JA TI NE MOGU NAPRAVITI BEBU
Sumjiva si i ti ? Jesi ti žena, shemale ili muško ili transvestit (muško koji misli da je zrna i oblaci se ko zena ) šta si od toga navedenog. Sve ne možeš bit možeš samo 1 od togaZnam mijenjat felge i gume od auta.
Ma ne ide ona nigdje.Samo je ljuta.Ima loš dan i to je to.Ana vrati se
Staniiiii, kuda Ano, nemoj tako, ti si nasaMa i ja brišem profil dosta mi je idiota i svega zbogom zauvijek
Ja bi s tobom u staju.halo vatreba jebote, pa koliko puta te moram zvat na bocu ribara i burek u park ???? ajmo daj
Šta ces u staji među kravama ili konjima?Ja bi s tobom u staju.
Ma tko mi to dira patka.Zadsvit ču gaAna nemoj lomit srce patku. Ranit će se vodenim bojicama
Ajoj, nemam staju lutko, imam samo ribar i burekJa bi s tobom u staju.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|